• Rychlost dodání
    • Myslela jsem si,že si kupuji kvalitní oblečení a ne fake….

Dobrý den, paní Moniko,

objednala jste si mikinu značky O'NEILL a tričko adidas. Jsme oficiálním distributorem značky O'NEILL a významným odběratelem značky Adidas. Vůbec nerozumíme Vaší zmínce o tom, že oblečení od nás je fake.

Veškeré produkty v našem e-shopů jsou nakupovány přímo u výrobce, případně od oficiálních distributorů těchto značek, můžeme tedy jednoznačně vyloučit, že by se jednalo o neoficiální nebo snad jak píšete "fejkové" produkty.

V případě, že nejste se zakoupenými produkty spokojena, můžete využít 30 denní lhůtu na vrácení Vámi zakoupených produktů.

• dobrá cena
    • delší doba expedice

• potěšila mne nabídka, když bylo zboží naskladněno

Jsem velmi spokojena, bylo mi nabídnuto nedostatkové zboží po dodání a se slevou

Bleskové doručení, skvělá cena.

• Rychle reagoval na mou žádost nákupu a okamžitě odeslal. Jsem spokojený i se zbožím. Vše odpovídá mým požadavkům.

Úžasný obchod se skvělými slevami. Rychlá doprava. Nemohu si stěžovat.

Rychlé doručení, druhý den od objednání jsem měla zásilku doma.
    Vše v pořádku, velká spokojenost.

Vše v pořádku.

• Cena
    • Doprava zdarma

• Rychlost doručení
    • Cena za zboží
    • Kvalita materiálu na vysoké úrovni (nic nežmolkuje ani se nijak nemění struktura.Kupuji pouze značku O'Neill
    • Bezpečný nákup i přesto, že musíte platit předem.Nakupuji sice krátce ale jsem nad míru spokojený. Vše vám rychle vyřídí a velice brzy máte zásilku doma.
    • Spoustu akcí a slev takže se dá nakoupit opravdu dost věcí za ,,malé peníze"
    • Klubové členství
    • Nic prozatím nezjištěno

Prozatím jsem spokojený se zbožím a službami. A časem se zjistí kvalita výrobků.

Reakce obchodu Fitanu.com

děkujeme Vám za pozitivní hodnocení a jsme velice rádi, že jste s nákupem v našem e-shopu spokojen. Budeme se těšit na další nákup.

Tým e-shopu Fitanu.com

• Neprošla mi platba, proto jsem ihned napsala mail ať mi pošlou podklady k platbě. Nestalo se nic. Druhý den jsem tedy stejnou žádost poslala přes jakýsi dotazník. Nikdo nereagoval. A třetí den mi objednávku zrušili.

Nemám co ohodnotit. Snad jen, že by mohli číst poštu. To taky o něčem vypovídá. Objednám si radši jinde.

Dobrý den, paní Mrázková,

mrzí nás, že se Vám nepodařilo zaplatit. Platby probíhají prostřednictvím platební brány, navíc v potvrzovacím e-mailu vždy přijde i odkaz na případnou opětovnou platbu, který přišel i Vám.

Objednávka je následně zrušena, pokud není do 3 dnů zaplacena.

V systému taktéž vidím odpověď kolegyně na Váš dotaz ihned následující pracovní den.

• Rychlé vyřízení objednávky

• Rychlost dodani

Super rychly obchod i dodani...

• rychlost doručení
    • cena