- Špatné
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dorazilo jiné zboží než bylo objednáno,obchod stížnost neřeší,nereaguje.Nedoporucuji!
Reakce obchodu Filson Store
Dobrý den. Pokud vám došel výrobek v jiné barvě za to se omlouváme. Dle dostupných informací s vámi mluvil kolega. Máte možnost vrátit zboží do 14 dnů od obdržení objednávky. Výrobce nám doručil výrobek v jiné barvě pod stejným katalogovým číslem. Děkujeme a omlouváme se za vzniklé komplikace.
- Zboží mělo být podle webových stránek i telefonickém dotazu skladem, což nebylo. Byli nám tedy podány klamavé informace. Jako omluvu ze strany obchodu, že objednávku nezrušíme a přijde nám o týden později jsme měli dostat navíc nějaký dárek, který jsme nedostali.
Reakce obchodu Filson Store
Omlouváme se, ale klamavé informace nepodáváme. Koberce, které jste si objednala byly na centrálním skladu. Když se podíváte i teď na internet stále jsou pod tímto stavem. Koberce, které nemáme na skladě u nás a jsou tedy na centrálním skladu se doručují každé pondělí přímo od výrobce k nám do Uhříněvsi. Objednáte-li např. ve středu, zboží bude doručeno v pondělí na náš sklad v Uhříněvsi. Většinu koberců máme u nás na skladě, ale může se stát, že na některý typ vozidla u nás nebude. Dárky se od nás odesílají z jiné pobočky a to většinou po doručení vaší zásilky na adresu. Děkujeme za vaše hodnocení. Velice si ho vážíme. S pozdravem. Tým Filson Store.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Dlouhá dodací lhůta i když je zboží skladem
Zboží jsem objednala před týdnem s tím, že jej převezou z pražské pobočky do Brna, kde jsem si jej měla vyzvednout. Po týdnu jsem objednávku musela zrušit a zboží koupit jinde.
Na call centru mi řekli, že si mám zboží vyzvednout v Praze, kde je skladem a že je Brno nezajímá.Reakce obchodu Filson Store
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Neúplný popis zboží (konkrétně chyběla nosnost nosiče kol) a obsah balení
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Nekomunikujou, vyvolavaji na mobil, i kdyz si to clovek nepreje a zada o emailovou komunikaci. Pritom cislo mobilu je nutne zadat pri objednavce.
Reakce obchodu Filson Store
Vážený zákazníku. Bez telefonního kontaktu dnes již nelze uzavřít objednávku jak u nás, tak ani téměř nikde jinde. Ve vašem případě byl objednán nosič, který nebyl skladem a byl s možností objednání od výrobce, který ovšem ukončil výrobu tohoto staršího modelu nosiče. V tomto případě ihned obvoláváme zákazníka s informací o problému s dostupností. Máme spousty podobných výrobků v podobné cenové relaci a přímo skladem na našich prodejnách. Voláme proto, aby byl zákazník okamžitě obeznámen a nebyla např. zkažená dovolená. Omlouváme se za (nekomunikaci a zároveň vyvolávání na mobil). To že si nepřejete volat lze připsat přímo do objednávky (poznámka pro Filson Store) nic takového jsme v objednávce nenašli. Pokud budete mít zájem, zastavte se přímo u nás na prodejně, kde vám pomůžeme přímo s výběrem podobného nosiče, kterých máme skladem po desítkách i stovkách kusech a který si můžete rovnou odvézt sebou domů. Poznámka: Pokud se u nás osobně zastavíte, obdržíte od nás dárek spokojenosti a rádi vás uvidíme. Děkujeme moc za pochopení a s pozdravem. Team Filson Store.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Neposílají to co inzerují na vlastních www - pozor
Reakce obchodu Filson Store
Vážený zákazníku. Objednal jste si Příchytky / spony / čepy na upevnění čalounění vozidel, které jsou účtovány po kuse za 9kč ze sady 100 dílů. Vše vám bylo po telefonu vysvětleno a dle vaší spokojenosti posláno. Po kuse. Nyní jsme celou sadu nasadili za kompletní cenu 249kč, kterou si můžete zakoupit. Celá sada vyjde levněji. Děkujeme