Zboží mělo být skladem a dosud nedorazilo. Objednávka byla ze dne 22.3.2021. Paradox je, že na stránkách je stále uvedeno "skladem" , a to je dnes 7.4.2021
- Po měsíci nebylo zboží dodáno.
- Podala jsem Odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů od zakoupení, poslala jsem zásilku včas zpět v neporušeném stavu a dosud mi nebyly vráceny peníze a 14 dní od podání Odstoupení už uběhlo....
- Komunikácia s ľudmi
Prepáčte ale máte veľmi zlý kolektív ktorý podľa mna spolu nekomunikuje. Objednala som si rukavice ešte 24.10 a je 5.11 a stále ich nemám pretože sa ojebdnala zlá veľkosť. Veľmi má to sklamalo pretože ešte stále budem čakať minimálne do 8.-9.11. Spravte si tam poriadok.
- nezkontrolovaný tovar před odesláním - zboží bylo znečistěné
- pravděpodobně vrátim tovar
Reakce obchodu Fightershop
Miroslav Kučera - syn pana Hustáka
Je divné, když obchod chce hodnotit zboží, které mně vůbec neposlali . Tarczal
- Nevím, ale když nemají zboží co nabízí - tak není co řešit.
- Nespolehlivost
Objednejte a čekejte.
- ŽÁDNÉ
- dodací lhůty
- komunikace
- v nabídce nedostupné zboží
- nemožnost sledovat objednávku apod.
První a rozhodně poslední pokus o objednávku v tomto "obchodě". Objednal jsem zboží, které se tvářilo, že je normálně skladem. Přišlo vyrozumění, že není, ale za 14 dní bude naskladněno. Čekal jsem měsíc a ani zboží ani řádka vysvětlení. Na stránkách absolutně není možnost sledovat zásilku apod. NEDOPORUČUJI NIKOMU
Reakce obchodu Fightershop
Hodnocení neodpovídá skutečnosti - konkurence
byl jsem zklamán s kvalitou objednaného zboží. Jelikož to nebylo zase tak drahé, tak se určitě zabývat s reklamací nebudu. Pokud se to někomu bude hodit, tak mu to dám, ale pro mě je kimono, které jsem si objednal nevyhovující.
- Nemá zboží na skladu.
Vybrat jiný e-shop.
- přehlednost obchodu a dostatek zboží
- kvalita zlevněného zboží
Nejsem spokojen s kvalitou zlevněného zboží, které jsem si zakoupil. Po prvním vyprání se na kimmonu udělaly žluté fleky a ze všech švů trčí nitky. Vypráno dle štítku.