- Výběr
Spolehlivost
- potřebovala jsem poradit - do poznámky napsala info, zavolali mi a doporučili zboží, naprostá spokojenost
- -široký sortiment
- -profesionalita a perfektní přístup
- -neskutečná ochota vyjít zákazníkovi vstříc
- -žádná
-takhle si představuji fungování obchodu
Super komunikace, dobré ceny.
- Rychlé doručení
- Skvělá komunikace
Široký sortiment tovaru
rychlé vyřízení objednávky
- majú tovar, ktorý inde nemajú
- nemajú tovar skladom a nedokázali ho dodať do odhadovanej lehoty cca 14 dní.... objednávka bola vytvorená 2.3.2022, dnes je 21.3.2022 a stále nemám informácie o aktuálnom stave objednávky.
Obchod pravdepodobne dokáže vybaviť bežné objednávky, ktoré má skladom, ale v prípade, že niečo nemajú skladom, tak to trvá ako keby som objednával z aliexpressu.....
- Fairtex sortiment
Nabízeji Fairtex rukavice a chrániče, proto je vyhledávám.
- Rychle úplně vše
velky vyber
- Best of
- X
- Za mna je to veľmi kvalitný obchod s dobrým vybavením na bojové športy určite odporúčam a verím že každý športovec si tu príde na svoje dobrým vybavením na bojové športy určite odporúčam a verím že každý športovec si tu príde na svoje
velmi příjemný obchod, vše doručeno v termínu, o všem jsme byli informováni. děkuji
- Komunikace
- Kvalitní zboží
Skvělý a rychlý nákup kvalitního zboží.
- Rýchle dodanie, kvalitný tovar, všetko super
- Rychlost dodání
- Skvělá komunikace
- Obrovský sortiment
Rychlé dodání, když jsem potreboval změnit velikost rukavic, volali mi a vše se domluvilo… rukavice skvele , mohu jen doporučit
- Rychlé doručení
- Přehlednost e-shopu
- Ceny
- Výběr
Objednala jsem manželovi k Vánocům zimní bundu a byla ještě ten den odeslána. Dorazila v pořádku. Objednávala jsem zde poprvé a určitě to není poslední nákup. Mohu vřele doporučit