zavaží mělo být v pasku,montážní pasta praskla a vytekla
Reakce obchodu Ferdus.cz
díky za recenzi, za nedostatky se omlouváme. Škoda jen, že jste zásilku nereklamoval. Vše bychom Vám rádi nahradili.
Váš tým FERDUS -
Obchod slibuje odeslání do 14 hodin a zboží skladem......
Skladem asi znamená příruční sklad v Polsku nebo v Číně.Reakce obchodu Ferdus.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Zboží máme skladem v Česku a odesíláme při objednání do 13:00 hodin ještě týž den, po 13:00 hodin na druhý den. Samozřejmě neplatí o víkendech. Možná jste objednávali v období svátků, případě první lednový týden, kdy jsme měli inventuru. Na toto jsme vícekanálově naše zákazníky upozorňovali. I přímo na e-shopu samotném. Počínaje dnešním dnem se vracíme do klasického režimu.
Váš tým FERDUS -
- Balíček mi byl zaslám PPL jako služební bez možnosti uložení a bez anotace před doručením. Nebýt vstřícné kurýrky která mi balíček dodala podle mé potřeby, zboží bych neměl. Objednávku jsem dal jako soukromá osoba ne firma.
Reakce obchodu Ferdus.cz
omlouváme se za špatnou zkušenost s doručováním. Notifikaci o doručování posílá přepravce. My to nemůžeme nijak ovlivnit. PPL na toto upozorníme. Děkujeme za zpětnou vazbu.
Váš tým FERDUS -
- Neschopnost vyjít vstříc odběrateli. Totální amatérismus popírající reálný stav a princip obchodu.
Co je platné, že jsou zde ceny relativně příznivé, když objednané zboží v deklarovaném termínu nedorazí.
Reakce obchodu Ferdus.cz
omlouváme se za špatnou zkušenost s naším e-shopem a děkujeme za zpětnou vazbu.
- Předražené přepravné - pouze PPL
Po šesti dnech objednaného a zaplaceného zboží předem jsem napsal do e-shopu, protože se s objednávkou nic nedělo. Bylo mi sděleno, že se do jejich systému nepropsaly objednávky, údajně. A že zboží obratem zasílají. Tak uvidím. Další mínus vidím v možnosti výběru pouze jednoho přepravce a to PPL s drahým dopravným.
A hlavně mi nepište, že technika může být i nedokonalá a že případu budete věnovat zvýšenou pozornost. Je to Vaše chyba a tím bych tuto negativní spolupráci a zkušenost ukončil.Reakce obchodu Ferdus.cz
omlouváme se za špatnou zkušenost s naším e-shopem a děkujeme za zpětnou vazbu.
perfektní komunikace, rychlá doprava
- Nesplní slib o včasném dodání.
- Naprosto nevyhovující výrobky.
- Extrémně drahé doručování. Pouze PPL.
Tak tento zážitek již nikdy. Chtěl jsem pouze vymezovací kroužky na hliníková kola. Vzhledem k ceně kroužků (cca 13 Kč/ks) a dopravy (min 150 Kč za PPL) jsem si dokoupil klíny pod kola automobilu. Má chyba, že jsem si nezkontroloval rozměr, nepočítal jsem s tím, že by solidní obchodník nabízel velikost na dětskou pokojovou autodráhu ... Koupil jsem jeden pár gumových klínů a jeden pár kovových. Gumové jsem dal dceři do penálu jako trošku větší gumu na gumování a ty kovové skládací paskvily asi přetvořím na pastičky na myši, pokud se do nich myš vůbec vejde ... Při druhé objednávce vymezovacích kroužků jsem neriskoval objednat cokoliv jiného, byl jsem rád že jsem stihl objednat v pátek do 13,00 hodin, neboť Ferdus sliboval odeslání ještě tentýž den. No samozřejmě že se na mne vykašlali a poslali to až v pondělí, prostě lžou. Jejich omluva bylo, že mají moc zakázek. Pan majitel si založí e-shop a pak se diví, že mu tam lidé dokonce i nakupují. No, doufám že po mé recenzi už nebudou! Tady už NIKDY!!!!!!!!
Reakce obchodu Ferdus.cz
za negativní zákaznickou zkušenost se omlouváme. Pokud se ozvete na některý z našich kontaktů, rádi Vám nabídneme nějakou kompenzaci. O zpožděném odeslání víme, v emailové korespondenci jsme se Vám omlouvali. Nikdo není dokonalý a chybovat je lidské. Přesto děkujeme za zpětnou vazbu.
Váš tým FERDUS -
- Při objednávce je možnost vybrat si parcel shop kam doručit balíček, ale pak se při doručování od dopravce dozvíte že odesílat zamítnul doručení do jakéhokoliv parcel shopu a proto byli neskutečné komplikace s doručením.
Reakce obchodu Ferdus.cz
za komplikace při doručování se omlouváme. Někdy se ale skutečně může stát, že přepravce není s to vyhovět ani nám, ani zákazníkovi. A zásilka se pak může vrátit, nebo doručovat opakovaně. Na to ale máme často malý vliv. Díky za pochopení.
- Neschopnost zaslat fakturu
- Zboží nedorazilo
- Komunikace 0
Nikdy nedorazila faktura, která měla být hrazena převodem, tudíž jsem ani nikdy neobdrželPo telefonické urgenci paní slíbila, že jde fakturu ihned odeslat, ale do dnešního dne stále nedorazila. Zboží lepší objednat jinde, nedoporučuji!
Reakce obchodu Ferdus.cz
za špatnou zkušenost se omlouváme. Máte-li zájem situaci stále řešit, napište na [email protected]. Zprávě budeme věnovat zvýšenou pozornost.
Váš tým FERDUS -
Jelikož mi byla doručena špatná zásilka a po dvou telefonátech mi nikdo nepomohl,aby chybu napravil a poslal to správné zboží.Tak jste mě úplně ignorovali.Jste banda lemplu,a vyházel bych vás.
Reakce obchodu Ferdus.cz
za špatnou zkušenost se omlouváme. Věříme, že se nám podařilo zapracovat na vnitřních procesech tak, aby k podobným situacím už nedocházelo. Máte-li zájem situaci stále řešit, napište na [email protected]. Zprávě budeme věnovat zvýšenou pozornost.
Váš tým FERDUS -
samolepky na auto sice doručeny ale v hrozném zmuchlaném a zlámanem stavu špatně zabalené a navíc neodpovídají rozhodně fotce v obchodu za mě nedoporučuji
Reakce obchodu Ferdus.cz
s ID Vaší objednávky máme spárovaný zcela jiný nákup - pořízení opravné sady BRTK-40. Ostatně, žádné samolepky na auta ani neprodáváme. Z Vaší strany se tedy jedná o mylné hodnocení :)
Váš tým FERDUS -
Slibují dodání druhý den a za dopravu účtují skoro dvojnásobek běžné částky a nakonec skutek utek!
Zdravíme,
děkujeme za recenzi. Na druhý den skutečně doručujeme, pokud se dopravce nezpozdí, na což bohužel nemáme žádný vliv. Cena dopravy odpovídá tomu, že jsme především velkoobchod. Nicméně se pořád snažíme najít nějaké levnější řešení i pro koncové zákazníky.
Váš tým FERDUS -
Zboží mi přišlo rozbité, což jde asi za dopravcem ,ale zatím během dvou dnů nikdo nereaguje na moje emaily ohledně potvrzení škody a výměny zboží za nové.Uvidíme za týden zda se někdo ozve, možná čekají na vrácení poškozeného zboží přepravcem, ale na zprávy můžou reagovat a řešit danou reklamaci .
Reakce obchodu Ferdus.cz
dle dostupných informací s Vámi ve věci reklamace komunikovalo naše obchodní oddělení telefonicky, což jsme považovali za dostatečně adekvátní reakci na Váš emailový oznam. Přesto jsme teď, obratem, poskytli také písemnou zpětnou vazbu. Snad tak budete spokojenější. Jinak celou záležitost s dopravcem pochopitelně vyřešíme co nejdříve a k Vaší plné spokojenosti.
- Přišlo zboží v pořádku
- Ale úplně jiný než jsem objednala.
Zdravíme,
za omyl se omlouváme a Vaše špatná zkušenost nás mrzí. Doufáme, že jste chybu obratem nahlásila. Naše expedice je vždy připravena sjednat nápravu a vyjít zákazníkovi maximálně vstříc.
- prehledny eshop
- Pisou ze doruci zbozi i v nedeli, coz rozhodne neni pravda a tak melo 2 dny zpozdeni
Reakce obchodu Ferdus.cz
kde jste zmínku o nedělním doručování viděl? Pečlivě jsme procházeli všechny naše informace o dopravě zakoupeného zboží a nikde jsme nic takového nenašli. Když tak napište na [email protected], ať můžeme provést nápravu. Dopravce PPL, přes kterého zasíláme, v neděli skutečně nedoručuje. Proto jste mohl dostat zásilku až po víkendu. Ostatně to platí i pro všechny ostatní e-shopy. Ćili je náš servis zcela standardní. Nicméně jsme rádi, že Váš nákup nakonec zdárně dorazil a děkujeme za pochvalu našeho e-shopu.
Díky za pochopení.
Váš tým FERDUS