- Rychlé dodání bez závad
Bezva
ve ctvrtek odpoledne jsem z Blavy objednal a v patek dopoledne byl lustr doma... Smekam!! dobre zabaleno...
Reakce obchodu Feim
Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.
Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.
- Spokojen.
Dobrý deň,
ďakujeme, že ste využili možnosť ohodnotiť Váš nákup a teší nás Vaša spokojnosť. Našou prioritou je, aby celý proces od objednania až po doručenie k zákazníkovi prebehol hladko, rýchlo a hlavne bez problémov :-)
- Doporucuji
Dobrý deň,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)
- hezký lustr
- přijatelná cena
- zcela bezpečně zabaleno
Lustr má trochu jinou barvu než na obrázku.
Dobrý obchod-doporučuji
Dobrý deň,
ďakujeme za milé hodnotenie. Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)
Peťa, zákaznícky servis -
Vše proběhlo v nejlepším pořádku
Dobrý deň,
ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-)
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
- Vzhled a kvalita zpracování
- Opletený kabel
- Pokud člověk pohledá i velmi zajímavá cena
- Kabel by mohl mít aspoň 2 metry, 1,5m je docela málo
Celkově výrobek hodnotím velice kladně. Kvalita zpracování je na velmi solidní úrovni a když člověk pohledá, lze sehnat i za velmi zajímavé peníze. Výrobek doporučuji.
Dobrý deň,
veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť .
Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste. Budeme veľmi radi, ak sa aj v budúcnosti pri výbere svietidiel na nás s dôverou obrátite :-)
- Nejlepší cena Hue led pásků na Heurece
- Jasná komunikace
Peťa, zákaznícky servis -
Velmi milý a ochotný přístup, poradenství, super ceny
Dobrý deň,
sme veľmi radi, že Vaša objednávka prišla vďaka dôkladnému baleniu v poriadku a včas do cieľa.
Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.
Peťa, zákaznícky servis -
- SVítí. Dlouho jsme nemohl zjistit co je to za uchycení patice. SLoupek by mě vyšel na 7tis - nové světlo na 150,- Hurá funguje
Peťa, zákaznícky servis -
- Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
Peťa, zákaznícky servis -
- Rychlost, komunikace, není co vytknout.
Reakce obchodu Feim
Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)
Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru.
Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.
- Dostupnost
Co jsem hledal bylo skladem za dobrou cenu
Peťa, zákaznícky servis -
- Prušní, kvalitní zboží a spolehliví
Dobrý deň,
ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-)
Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite.
- velký výběr zboží
- komunikace
- dobré ceny
Obchod proběhl rychle a bez problémů. Můžu jen doporučit.
- rychlé dodání
- vše Ok
Dobrý deň,
Snažíme sa byť takí rýchli, ako to len ide.
- Vše OK
Naprostá spokojenost.Děkujeme