Nakupovala jsem tu poprvé a jsem velmi spokojená.

Nekupovat otřesný

jsem s nimi vzdy spokojena

• rychle a precizni vyrizeni objednavky

• Výborná komunikace, rychle dodání , šaty odpovídají představě .

• spokojenost

Zboží dorazilo do týdne, bez problému.

• koupil jsem zde to, co jinde nemají

zboží bylo doručeno do Alzaboxu cca 35 km od objednaného místa, po prosbě o přesun blíže nulová reakce

• Nekomunikují

Přišlo jiné zboží než bylo objednáno. Objednala jsem pánskou čepici a dorazila dámská bunda.

Reakce obchodu Fashionweek-moda

Velmi se omlouváme za chybu Věc byla z naší strany objasněna.Došlo k chybě ve štítcích. i. Obdrželi jste vrácení peněz za sadu čepice a šály.Dosud jsem neobdržela vrácení chybně zaslané bundy.

• Rychlé doručení

• Bunda zdaleka neodpovídá vyobrazenemu zboží. Zklamani se zipem a materiálem a barvou podsivky.

Ae

Rychlost dodání, velký výběr

• zboží sice přišlo, ale vrácení zboží je v tomto eshopu nemožné, protože nemají nikde uvedené telefonní číslo v ČR, takže nemůžete zaslat zpět zásilkovnou ani Č. poštou
    • Obchod absolutně nekomunikuje i přes opakované kontaktování o sdělení tel. čísla

V tomto eshopu už nikdy žádný nákup.

Reakce obchodu Fashionweek-moda

Veškeré informace o vrácení zboží jsou uvedeny na stránkách obchodu. Na e-maily odpovídáme co nejrychleji.

Možnost výběru doručení - dobírka BALÍKOVNA nebo ZÁSILKOVNA

Vše super, moc doporučuji...

Nejsem spokojená , nekvalitní. Budu vracet

Na zboží čekám strašně dlouho!

• spolehlivost
    • krásné a trendy produkty
    • dlouhá čekací lhůta

Víc jak týden a zbozi nemám

Reakce obchodu Fashionweek-moda

Upřímně se omlouváme, ale vzhledem k velmi velkému počtu objednávek bude váš balíček odeslán s mírným zpožděním. Snažíme se, aby doba vyřízení objednávky byla co nejkratší!
    Prosíme o pochopení

Zboží jsem objednala již před týdnem a zatím žádná informace o doručení. Jen dotazník jak jsem byla spokojena se zbožím? A s kterým, s tím které jste mi neodeslali?

Prosíme o pochopení