Přihlásit se a přidat recenzi

• spolehlivost
    • krásné a trendy produkty
    • dlouhá čekací lhůta

Víc jak týden a zbozi nemám

Reakce obchodu Fashionweek-moda

Upřímně se omlouváme, ale vzhledem k velmi velkému počtu objednávek bude váš balíček odeslán s mírným zpožděním. Snažíme se, aby doba vyřízení objednávky byla co nejkratší!
    Prosíme o pochopení

Zboží jsem objednala již před týdnem a zatím žádná informace o doručení. Jen dotazník jak jsem byla spokojena se zbožím? A s kterým, s tím které jste mi neodeslali?

• Rychlost,bezproblemovost

• Všemi deseti - absolutní spokojenost !!

Neznam

vsdýrobk bezvadné, dobře sedí, cena uspokojivá

• 10 %

Tento obchod důrazně nedoporučuji a ostatní kupující varuji.
    18.10.2024 jsem zaplatila koženou bundu, která neodpovídala popisu, natož velikosti. Nikdy by mě nenapadlo, že polský prodejce bude dovážet čínské zboží, které je tradičně jinak číslované, než evropské.
    Na několik žádostí o výměnu zboží, či reklamaci, mi dodnes nikdo neodpověděl.
    Ještě nikdy jsem se s takovýmhle jednáním nesetkala a doufám, že se s ním u českých prodejců nesetkám.

vzdy spolehlive Blancheporte !!!!

rada se na vas obracim, zbozi i jednani vzdy na jednicku

bylo doručeno velice rychle a zboží je kvalitní

• 10 %

• Uvedené rozměry neodpovídaly velikosti bundy

Tento obchod důrazně nedoporučuji nikomu a varuji všechny ostatní kupující.
    Od 25.10.2024 se snažím kontaktovat prodejce se žádostí o výměnu bundy. Dodnes - 6.11.2024 jsem se nedočkala žádné reakce.
    Na internetu nakupuji dlouhá léta a s takovýmhle jednáním jsem se ještě nesetkala.
    Toto jsou nějaké nové polské móresy, čeští prodejci by si tohle nedovolili.

Rychlost vyřízení. Kvalita super.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Zboží bylo doručeno v pořádku

• Nabízejí hezké oblečení.

Objednávka č. 2015032827. Zboží dosud nedošlo! Zaplaceno 14.10.

Zboží mi zatím nebylo doručeno, objednáno před 6 dny a nevím co se s nim děje. Zaplaceno ihned.

• Objednán pletený kabát Khaki, poslali jste jinou barvu a to černý!!!

Byl objednaný pletený kabát Khaki, poslali jste jinou barvu a to černý !!!

Zaplacená obj. z 22.8. stále i po několika urgencích nebyla dodána. Komunikace na e-mail, telefon = ŽÁDNÁ = NEDOPORUČUJIII

Reakce obchodu Fashionweek-moda

Upřímně se omlouváme, ale podle informací uvedených na stránkách obchodu jsem byla na dovolené. Od 27.08.2024 do 3.9.2024 - budu na dovolené. Objednávky a zásilky a budou zpracovány po 4.9.2024 - Tato informace byla napsána na stránkách obchodu při zadávání objednávky .Prosím o uvážený nákup. Výjimečně se prodlouží dodací lhůta.
    Budu mimo kancelář a po návratu odpovím na všechny e-maily.
    fashionweek-moda

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.