- rychla komunikace
- rychle doručení zboží
S nakupem na Fashion Avenue, pokud opet naskladni produkty, ktere jsem si zakoupila, rada nakup zopakuji.
Dobrá komunikace, rychle odeslání
Rychlé doručení.Krásné zboží
Nakupuji pravidelně a vždy maximálně spokojena ...
rychost dodání
- Rychlost dodání - na webu uvedeno dodání za 6-10 dní, dodáno bylo za 7 dní a to v těch 7 dnech byly 3 dny vánoční svátky. Když mi zazvonilo u domu GLS, nechápal jsem, že je balík již tu, že to fakt zvládli tak rychle i skrze ty svátky :-)
- Výborný přístup obchodu.
Objednal jsem kosmetické věci NuSkin pro manželku za několik tisíc Kč. Objednal jsem 21.12., tedy těsně před Vánocemi, ale k narozeninám, které má manželka až začátkem ledna. V obchodě si ale samozřejmě mysleli, že to chci k Vánocům, takže i když na webu psali dodání za 6-10 dní, přesto mi půl hodiny od objednávky sami od sebe zavolali, že to do Vánoc nestihnou a pokud chci, mohou objednávku zrušit a poslat mi zpět peníze. Se skvělým pocitem, že existují i eshopy, kde jim fakt záleží na zákaznících, jsem samozřejmě situaci vysvětlil a objednávku potvrdil.
- Velmi zajímavé kousky
- Zboží vracím,potřebuji vel.L
- Rychlost, přehlednost, komunikativnost
Našla jsem to co jsem hledala za dobrou cenu. Navíc mě potěšilo bleskové dodání! Děkuji
- Cena+rychlost
- velmi rychlé dodání
- žádná
Rychlost, dobré ceny
Spolehlivost
Rychlost odesláni -
- není možnost vybrat si Zásilkovnu v místě bydliště - v objednávce je uváděn pouze dopravce
rychlé vyřízení objednávky a dodání. Velmi vstřícné jednání pracovníků firmy.
- Vyborny obchod,objednavam uz po nekolikate.Byla jsem i v obchode kde byla uzasna pani dobre poradila a byla velice prijemna za me urcite doporucuji
- Ochota, vstřícnost a rychlost ze strany obchodu !
- Rychlost dodani
Obchod proběhl v pořádku, výhodná cena, rychlé dodání.