- Obchod doporučuji všema deseti, už jen kvůli rychlosti doručování tak velmi milého jednání. Věci jsou velmi kvalitní a krásné. Velmi hodnotím Lindu za předvedení oblečení na sociálních sítích, alespoň si dokáži představit jak dané oblečení vypadá v reálu. Za obchod Fashinity.cz jsem nesmírně ráda a ráda se budu vracet.
- Naprostá spokojenost, oblečení co má šmrnc a paní majitelka Linduška jsou s Míšou naprosto boží
Maximální spokojenost, skvělý zákaznický servis, komunikace. A bonusem se milý vzkaz v balíčku. Určitě mohu všem doporučit.
- Rychlé jednání, krásné balení a milý vzkaz od majitelky
TOP služby, TOP zboží ... nakupuji pravidelně!
Naprosto skvělý e-shop. Přehledný, moderní, reálně focené věci, toho si osobně hodně cením . Žádné stažené fotografie nebo upravené AI. Nakupuji zde už po několikáté a vždy jsem spokojená. Paní prodává kvalitní, krásné a módní kousky. Jsem si jista, že si zde najde své každá věková i váhová kategorie, což je úplně bezvadné. A o bleskovém odesílání zboží ani nemluvě . Děkuji za Vás i váš skvělý a lidský přístup. Jste skvělá v tom co děláte, protože to děláte srdíčkem
Super kvalita a som vždy spokojná ešte sa mi nestalo že by som niečo musela vracať.
- Rychlé dodání, skvělá komunikace. Nakupuji zde ráda. Maximální spokojenost.
- Velký výběr zboží
- Akce za super ceny
- Nadčasové zboží , parádní kousky ..
- Rychlost v odeslání zásilky
Žádná není , jen že se mi tenčí hotovost na účtu ..
Perfektni servis
Určitě nakoupím znovu,ochota a příjemné jednání majitelky,je super.
- kvalitní a krásné zboží, odpovídá popisu i fotkám na e-shopu
- rychlé odeslání
- proklientský přístup
- Kvalita
- Komunikace
- Další naprosto dokonalý kousek z Fashinity!!!!
Děkuji za nákup, super zboží a mega rychlé dodání.
- Nakupuji opakovaně a naprostá spokojenost. Linduš s Miškou jsou úžasné, komunikace na jedničku s hvězdičkou. Zboží bezkonkurenční a zaslání nechápu:-)do druhého dne vše doma. Takže na 1000% doporučuji, ale je to závislost.
- Bleskové doručení a personalizace.
Linda s Míšou jsou topky. Vše hodnotím na výbornou.
- Krásné kousky
Zboží přišlo opět velmi rychle a svetřík je krásný. Ledvinku už mám jako vánoční dárek pro mamku, která si tu mou půjčila a už nevrátila :-D