- Jiný sortiment.
- Zboží ve skutečnosti již není na skladě nebo čekáte na novou dodávku!
- ceny
- výběr
- komunikace
- zmatky
Mám smíšené pocity. Evidetně došlo k několika zmatkům při předávání objednávky. Pomýchalo se jim tam způsob dodání, placení a snad i vyplnění údajů pro poštu.
Zkrátka musel jsem zajistit vyzvednuní na poště, upřesňovat jak chci zaplatit a balík nakonec příšel od jiné firmy, než u které jsem objednával.
Předávání zakázky je zkrátka celé zvláštní. Ani jsem nedostal žádné ozámení, že balík z pošty má přijít, možná měli i problém rozpoznat dodací adresu od fakturační.
Stav zboží budu moci zkontrolovat asi za tři dny, tak doufám, že bude v pořádku. -
- byl mi doručen jiný výrobek, než který jsem si objednal,
- Nekomunikují! Nezvedají telefony, neodepisují na emialy
- Věci, které mají mít dle webových stránek skladem, skladem ve skutečnosti nemají
- Když potřebujete upravit fakturu, tak nejenom, že čekáte 6 pracovních dní, ale ještě Vám přijde bez ČÍSLA ÚČTU a s jinými předměty, než které jste objedna
NEDOPORUČUJI! Pokud máte o zboží opravdu zájem, najděte si jiný obchod!
Dne 4.8.2017 jsem v tomto obchodu udělala objednávku, dle mého názoru ne za uplně malé peníze (přes 3 000 Kč). Zjistila jsem ale, že kobyle nevyhovuje mnou objednaný typ udidla, den po vytvoření objednávky jsem proto do obchodu volala a psala emaily s prosbou o změnu objednávky. Nedělo se vůbec nic. Jediný, kdo bere telefon je externí technik, který se zabývá pouze elektrickými ohradníky.
Po 3 dnech mi přišla odpověď, že změnu objednávky/faktury musí udělat jiná kolegyně, a že mám počkat na ní. A jen btw že třmenové řemeny, které psali, že mají na skladě, na skladě nemají a že bych musela čekat měsíc, než je naskladní a ať si radši vezmu ty kratší, že když mi nebudou, můžu je přece poslat zpátky ne? A taky, že dodavatel mnou objednané čelenky (kterou měli mít také skladem), má právě inventuru a že mi ji proto nemůžou poslat.
Věci, které jsem si objednala jsem překlapivě chtěla, proto jsem stále čekala a čekala a doufala, že třeba mi tu fakturu jednou pošlou. Psala jsem jim několik emailů s urgencí, odpověď jsem se dočkala na jeden.
Když mi slečna Pavlína Kavková faktura konečně poslala, nejenom, že na ní chyběl tak zásadní údaj, jakým je ČÍSLO ÚČTU, kam jsem měla poslat peníze, ale ještě mi zaměnila další předmět objednávky. Takže po 11 dnech, kdy jsem konečně dostala fakturu, byla blbě.
To už mi opravdu došla trpělivost a slečně jsem napsala email, že buď mi dají slevu za veškeré komplikace, které během jedné objednávky vznikly, nebo ať mi obejdnávku stornují. Bez jakékoli omluvy mi dnes (15.8.2017) přišel email o stornu objednávky.
NEDOPORUČUJI!!!! -
- Nekomunikují,nezvedají telefony
Po objednávce mě kontaktovali že zboží vyprodali a ujištovali mě o jeho naskladnění a že zboží u mě bude do konce týdne, po 14 ti denním čekání jsem objednávku zrušil, protože jsem se jim na uvedená 2 telefoní čísla nemohl několikrát v průběhu celého týdne (cca 30x) dovolat (nezvedali jej) abych se dotázal na stav objednávky.
zboží sice dorazilo ale v jiné kvalitě než jsem objednal, z obchodu se mi sice ozvali že to nějak vykompenzují ale to byli asi jen řeči
- napsali, že zboží odeslali a přitom ho ještě neměli objednané u dodavatele, čekám na zboží " na skladě" již třetí týden a nepovažovali za nutné mě o tom informovat
amarérismus
- Objednávka nedorazila kompletní,na urgenci nebylo odpovězeno.
Vždy jsem zde byla spokojená,kromě poslední objednávky.Objednala jsem,dostala meil,že zboží není skladem a bude do 10.6,požadovala jsem tedy objednávku kompletní,s tím,že počkám až vše dorazí.Objednávka byla poslána nekompletní bez vysvětlení a na meil už nikdo neodpověděl.
- Nízké ceny
- zboží je psané skladem a není to pravda
- cena za poštovné v připadě zboží za 5.000,- Kč je dnes nehorázné,
- nemožnost platby on line.
- Dostala jsem pouze polovinu napajecky,musela jsem se ozvat a ptat, prodejna sice komunikovala, ale vse dlouho trvalo.
- mpc dlouhoé trvá než příjde zboží
potřebovali jsme nutně mlého pro jehně , naštěstí ovce začala jehnátko opět krmit jinak by pošlo hladem. Ještě jsme do poznámky psali že t potřebujem už nevím od jakého data
- Uvádí skladem zboží které nemá skladem týden a dorazí za další dva týdny (pravděpodobně)
hezký výběr a ceny, jen te skladový reporting je špatný
- Nema zbozi na sklade!!!
Zboží ze zahraničí dorazí do Prahy 3x rychleji, než od nich z Frýdku Mistku!
- Rychlost komunikace.
Objednala jsem si 2 soli pro koně. Sůl měla vážit dle popisu cca 3 až 3,5kg. Dorazila hrudka o hmostnosti 1,3kg a 1,5kg. Nejdřív jsem byla ujištěna, že mi pošlou na jejich nákaldy jednu zdarma. Pak přišel email, že za to nemohou, že jim takhle chodí soli od výrobce a nic nepošlou. Po mém dlouhém vysvětlujícím emailu, že za to co posílají může obchod (včetně paragrafů apod.) mi přišel email, že mi pošlou 2 soli na jejich náklady. Takže vše nakonec ok ale kdybych nevěděla jak se ohnat tak by jim to prošlo.
- Byla jsem nespokojená z toho důvodu, že v mé objednávce bylo zboží, které nebylo možné zabalit dohromady s kompletní objednávkou (těžší kus) ale při objednávce jsem takovou informaci nedostala, dozvěděla jsem se vše až když odeslali nekompletní objednávku bez těžkého kusu a nabízeli mi jedinou variantu zaplatit druhé poštovné. Většinou aspoň v jiných obchodech počkají jestli takto budu objednávku chtít, ale tady bez zeptání odeslaly nekomplet. Asi bych si vybrala jiný obchod, kde vím, že mi objednávku pošlou celou. Jinak zboží došlo v pořádku, nepoškozené a i celkem rychle. K mému zklamání bohužel ne vše co jsem si objednala
Reakce obchodu Farmaservis
bohužel jste si nepřečetla u produktu informaci, že tento produkt nelze zaslat společně s ostatním zbožím a zasíláme v samostatném balíku, za který je ale účtována další doprava. Po objednání jste na to ještě byla upozorněna mailem (i přes to, že u soli je napsáno, že ji nelze poslat s ostatním zbožím a bude zaslána samostatně).
Tým Farmaservis -
- Žádné
- Žádné
Neví co vlastně na skladě mají a nemají.
obchod nabízí zboží, které nemá na skladě a ani neví, jestli se mu ho někdy podaří sehnat
- doprava. Dodací lhůta.
- žádné
- 1. obuv neodpovídá kvalitativně obrázku, co se týče páru č.41 a 2. slušněji kvalitativně vypadá pár č42, ale dostala jsem dvě LEVÉ BOTY a každou skoro jinou... no comment.
již zde nebudu nakupovat, obchod který Vám zašle místo páru dvě levé boty je pro mne zcela nevhodný.