- Rychlost dodání
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Děkujeme, snažíme se každý den :-)
velmi ochotný a rychlý servis, vstřícnost a k tomu dobrý pocit, že zboží je fair trade
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
A to ono u nás opravdu je, děkujeme za Vaši podporu.
Kvalita komunikace a rychlost doručení na výdejní místo.
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Moc děkujeme. Skoro všechny objednávky odesíláme do druhého pracovního dne, pokud si nezvolíte odložení ;-)
bezproblémový nákup
To jsme rádi, děkujeme.
Skvělý obchod, kvalitní produkty, příznivé ceny, výborná komunikace, zkrátka vše perfekt.
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Moc děkujeme, to je perfektní mít takto spokojeného zákazníka.
velmi sympatický koncept
moc milý personál
zajímavý sortimentReakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Děkujeme, naše zboží baví i nás :-)
Nakupuji zde pravidelně, jsem spokojená.
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
To nás moc těší a děkujeme.
Nakupuju tady pravidelně
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
A toho my si vážíme, děkujeme.
Spokojená
Moc děkujeme.
- - přehledné stránky s užitečnými informacemi o zboží
- - velký výběr za rozumné ceny
- - výborná komunikace
Doporučuji, už dlouho můj nejoblíbenější fair trade obchod
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
To nás opravdu moc těší a děkujeme za podporu. Bez vás, vracejících se zákazníků, by to nešlo.
Velká nabídka různých dárkových předmětů a pochutin, objednání i doručení bylo perfektní. Dárky udělaly velkou radost . Budu nakupovat znova .
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
To nás opravdu moc těší, děkujeme.
- velmi rychlé dodání, pečlivě zabaleno s ohledem na životní prostředí
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Moc děkujeme. Běžně používáme použité krabice i výplně.
Byl to můj první nákup, z pohledu kupujícího hodnotím velmi kladně, část složení krabiček byla manuálně slepena,to cením přidanou hodnotou. Vše zastávalo jako dar. Zpětnou vazbu, budu komentovat příštím nákupem, děkuji a přeji krásné požehnané Vánoce.
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Máte pravdu, se zbožím i objednávkami pracujeme osobně a ručně. Záleží nám na něm i na spokojenosti zákazníků. Děkujeme a těšíme se na Vaši snad brzkou příští návštěvu.
- Dobrý výběr a skvělé ceny
Děkujeme.
- Solidnost
- vstřícnost
- pestrý výběr
- kvalitní zboží
- férové ceny (i pro zákazníky)
- rychlé dodání
Nakupuji zde už dlouho a věřím, že přinejmenším stejně dlouho ještě budu. Kvalita zboží i služeb je stálá a excelentní, změny jsou pouze v nabídce a to hlavně v jejím rozšiřování. Jen občas zmizí z nabídky produkt, který jsem rád kupoval. Chutě a preference ostatních zákazníků neovlivním. Ani v mých silách není vyzkoušet vše, co obchod nabízí. Určitým produktům zůstávám věrný a jen tu a tam zkusím něco nového, takže spoustu zboží nikdy nevyzkouším. I tak jsem díky obchodu získal za ty roky docela solidní přehled o typické chuti kávy a čaje z různých oblastí světa a o rozdílu mezi produktem pěstovaným a zpracovaným s úctou k poctivě platícím zakázníkům a produktem dodávaným zpracovatelům a obchodům, které zemědělce bezohledně vykořisťují, aby si samy mohly nastavit obrovské marže. Tady mezi zrny kávy, luštěnin, rýže nebo v rozinkách nikdy nenacházím kameny nebo jiné nepatřičné elementy. Producenti si zákazníka váží. A já jejich práce taky. Stejně jako práce lidí z FTC, kterým přeji veselé Vánoce a hodně úspěchů do dalších let.
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
S lehkým uzarděním děkujeme z celého srdce za nádherné zhodnocení našeho přístupu i samotného spravedlivého obchodu. Ceníme si času, který jste nám právě věnoval a věříme, že Vám i další připravované novinky budou chutnat a dělat radost. Krásné Svátky!
- Vše v pořádku. Dobrá komunikace, zboží odpovídá.
Děkujeme, to jsme rádi.
- Velmi rychlé doručení
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Děkujeme, snažíme se i v současném předvánočním náporu :-)
Jako vždy super kvalita, cena a rychlost dodání, rozhodně v tomto obchodu nejsem naposledy :-)
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
To jsme moc rádi a děkujeme za důvěru i skvělé hodnocení.
S nákupem jsem byla vždy spokojená, ale tentokrát se něco zadrhlo a čakám a čekám....
Reakce obchodu Fair Trade Centrum s.r.o.
Máte pravdu, a mrzí nás to. Psali jsme Vám o zatoulané paletě s kávou a nabídli náhradu. Ale e-mail zůstal bez odezvy, tak bychom měli objednávku v původní podobě odeslat ve čtvrtek. Omlouváme se za komplikace.
- Sortiment
V pohodě.