Zboží ani po měsíci a půl nedorazilo :-(

nic nepřišlo

Reakce obchodu ezachranar.cz

Vaše objednávka byla zabalena 10.7.2024 a odeslána 11.7.2024.

Většinou odesíláme zásilky den po jejich obdržení, zde to byl až třetí den.

ezachranar.cz

Objednané hodiny dorazily nefunkční (vybitá baterie) a jiný vzor, než byl objednán.

• Rychlé, dobré
    • I přes besouhlas mi pošlou dva maily , dost zbytečné.

• nic
    • psali,že je zboží skladem a najednou dostupnost měsic tak co mám hodnotit.

přišťe budu chytřejší

Reakce obchodu ezachranar.cz

informace, která je relevantní pro dostupnost zboží, je informace po rozkliknutí produktu na našem webu, ale i tato informace se může změnit během doby, kdy děláte objednávku. Občas se stane, že u některého produktu si ten samý produkt prohlíží a nakupuje více zákazníků. Je to velmi ojedinělá záležitost, ale stává se to, proto také před odesláním objednávky vidíte dostupnost ve shrnutí objednávky a následně v potvrzení objednávky. Tam všude byla dostupnost produktu 1 měsíc.

Daný produkt nám přijde dnes.

V potvrzení objednávky, které jste dostal mailem, byla také dostupnost 1 měsíc.

Rádi bychom se omluvili, ale zde opravdu nevidíme žádnou chybu na naší straně.

Ezachranar.cz

Objednané zboží zatím nedorazilo.

Reakce obchodu ezachranar.cz

8.12.2023 jste si objednala fonendoskop Prof Plus v modré barvě. Při objednání byla u tohoto produktu dostupnost 1 MĚSÍC ( což je 8.1.2023) . Chápeme, že lze přehlédnout dostupnost u produktu. V potvrzení objednávky Vám přišla informace o dostupnosti 1 MĚSÍC. Vaší recenzi považujeme za zcela neadekvátní. Můžeme nabídnout stejný typ fonendoskopu v jiné barvě.

ezachranar.cz

• bylo oznámeno že vše není na skladě a tím to skončilo. žádná další infop, žádné další možné alternativy

je to na nic

Celá procedura trvala přesně týden. Z toho ÚDAJNĚ 5 DNŮ PŘEVOD PENĚZ Z ČR DO ČR, čemuž se mi nechce věřit. Na mnou nahraný vzkaz na záznamníku nikdo nereagoval, prý to vlastně ani jako záznamník neslouží!

Reakce obchodu ezachranar.cz

chápeme , že není možné splnit očekávání každého zákazníka. V případě Vaší objednávky vše proběhlo v souladu s našimi obchodními podmínkami. Ano, máme standard, že zboží odesíláme velmi rychle, nejlépe v den přijetí objednávky, ale občas se stane, že dodržíme podmínky uvedené na našich stránkách.

Celý proces trval 4 pracovní dny.

Pro objektivní shrnutí:

Přijatá objednávka 27.3. 2023 7:34
    28.9.2023 – státní svátek
    29.9.2023 – přijatá platba na účet společnosti Medsol (provozovatel eshopu) - 1 pracovní den
    30.9. den pracovního klidu
    1.10. den pracovního klidu
    2.10.2023 spárována platba a zboží připraveno k expedici + telefonický hovor od Vás - vysvětlení situace - 2 pracovní den
    3.10. 2023 objednávka převzatá dopravcem - 3 pracovní den
    4.10 2023 objednávka připravená k výdeji - 4 pracovní den

Hlasovou schránku mobilního telefonu, která byla omylem zapnutá jsme již vypnuli. Telefon je určen zákazníkům v pracovní době eshopu, záznamník hovoru nepoužíváme.

Omlouváme se pokud Vám celý proces připadal zdlouhavý.