- Poradí a ozvou se když něco nesedí.
- Ochota prodávajícího.
vše super
- Služby pneuservisu perfektní
- Funkční objednávkový systém
ochota,vstřícnost
- Ochota a vstřícné jednání
Operativní a vstřícná pomoc v nouzi - skvělá zkušenost
- perfektní služby, velice vstřícné jednání
- dobré ceny, rychlé dodání
Rychle dodání,vztřícne jednání s obchodnikem
- Objednán jsem byl na 8:00 a přesně v 8:00 byla zahájena práce na mém autě. Perfektní práce .
Vše proběhlo v pohodě
- Rychlé a příjemné jednání:)
- RYCHLOST+FLEXIBILITA
- široký sortiment
- mají i vlastní montáž pneu
- poradí s výběrem
Nejlepší firma na servis koloběžek !
Vážím si být, již dlouholetým, zákazníkem firmy s dokonalou organizací provozu, vysoce odbornými techniky a vedením, které poskytuje svým zákazníkům veškeré důležité informace a služby. Využívání těchto služeb průběžně rozšiřuji s velkým uspokojením - viz. přezouvání pneu, výměna klimatizace, nákup kompletů, provádění pravidelných technických kontrol, opravy defektů. Letos (31.10.2024) se podařilo naprogramování hodnot zimních pneumatik do systému mého vozidla Toyota Auris, aby na palubní desce stále nesvítila kontrolka signalizující závadu pneumatik. Všem majitelům Toyot, kteří trpí tímto konstrukčním nešvarem (viz. rozsáhlé recenze na internetu) firmu Exprespneu , U Stadionu 4, Olomouc, vřele doporučuji, což samozřejmě platí i pro majitele všech ostatních typů vozidel.
Objednavka byla splněna tak jak jsem si ji objednal.
- Spolehlivost
- Kvalita
- Komunikace
Služby Expresspneu.cz využívám opakovaně a jsem maximálně spokojený. Tým Expresspneu komunikuje dle mých představ, jsou flexibilní, mají přijatelné ceny a budu se tam rád vracet.
- Rýchla a veľmi dobrá komunikácia obchodu som veľmi spokojný.
dobrá spolupráce
- Prodej i servis současně