• Velký výběr, skvělá komunikace obchodu.

Majitel se maximálně snaží vyhovět zákazníkovi :-)

Reakce obchodu EXINCARS.cz

děkujeme za pozitivní recenzi a jsme velice rádi, že jsme Vám mohli udělat radost :-)
    Široký sortiment a kvalitní komunikace, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Rychlé dodání objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

Tým EXINCARS.cz

Prehladny katalog,rychle expedovanie/dodanie tovaru,perfektne balenie aj samotny tovar a samozrejma je komunikacia s klientom !

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Přehledný katalog, rychlé dodání a kvalitně zabalení objednávky včetně kvalitní komunikace, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• Rychlost
    • Skvělá komunikace
    • nevím o žádné

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Rychlé dodání objednávky a kvalitní komunikace, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

Tým EXINCARS.cz

• Byl jsem spokojen s nabídkou obchodu, cenou zboží a rychlostí vyřízení.

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Široký sortiment a rychlé dodání objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• pěkné zboží
    • nízké ceny
    • velmi rychlá doprava

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Rychlé dodání objednávky a kvalitní sortiment, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• Rychlé, spolehlivé

Rychlé, spolehlivé, profesionální

• Velký výběr.

Majitel obchodu je velice ochotný, má zkušenosti, rád poradí a nemá problém zboží vyměnit.

• rychlosť

Tým EXINCARS.cz

Široký výběr specializovaného sortimentu, přehledné stránky, výborná komunikace, rychlost dodávky, slušné ceny. Naprostá spokojenost.

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Široký sortiment, kvalitní komunikace a rychlé dodání objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

Tým EXINCARS.cz

Super jako vždy všem doporučuji!!!!

Reakce obchodu EXINCARS.cz

děkujeme za pozitivní recenzi a jsme velice rádi, že jsme Vám mohli znovu udělat radost :-)

• Profesionální přístup
    • Spolehlivost
    • Kvalita
    • Rychlost dodání
    • Jistota

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Profesionální přístup, kvalitní sortiment a rychlé doručení objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• super

• rychlost
    • -

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Rychlé doručení objednávky patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• Ochota, pristup

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Individuální přístup patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

• Jako vzdy doporucuji
    • Nedoporucuji Ceskou postu doruceni opakovane problemy

Obchod doporucuji

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Doufáme, že při případné další objednávce, nalezneme společné a přijatelnější řešení dopravy.

Tým EXINCARS.cz

Široký výběr specializovaných doplňků, přehledné stránky, slušné ceny, velmi dobrá komunikace, rychlost vyřízení objednávky i následné výměny zboží, velice osobní přístup.

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Kvalitní sortiment, rychlé dodání objednávky a individuální přístup, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

Super

Tým EXINCARS.cz

• spolehlivost, kvalita výrobku a rychlost doručení, doporučuji všem , super obchod

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Kvalitní sortiment a rychlé dodání objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.

Tým EXINCARS.cz

Nakupuji pravidelně a obchod nemá chybu vše perfektní včetně komunikace

Reakce obchodu EXINCARS.cz

Kvalitní komunikace, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.