- Neskutečně rychlá služba, příjemný hlas do telefonu a ochota přivézt mi zboží až domů ještě v den platby, POZOR, v dnešní době bez příplatku, protože prý to mají cestou!!! Tak příjemně jsem už dlouho nenakupovala, moc děkuji! Hanka S.
Reakce obchodu EXINCARS.cz
děkujeme za pozitivní recenzi a jsme velice rádi, že jsme Vám mohli udělat radost :-)
Kvalitní komunikace se zákazníky a rychlé dodání objednávky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
+ rýchlosť
+ komunikácia
+ skvelý prístup ku zákazníkovi na profesionálnej úrovniReakce obchodu EXINCARS.cz
Rychlé dodání a kvalitní komunikace se zákazníky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz -
- Obchod super , jednání a vstřícnost na profi úrovni, děkuji za ochotu, určitě obchod doporučuji
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Kvalitní komunikace se zákazníky patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
S pozdravem -
- Doporučuji, skvěly individuální profesionální přístup
Tým EXINCARS.cz -
- Rychlost dodání, síla blesku,super.Kvalita výrobku.
Super kvalita, rychlost dodání
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Rychlé dodání a kvalita našich autodoplňků, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz -
- rychlá komunikace, vše bylo skladem
- Extra rychlé doručení
- Super komunikace s prodejcem
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Kvalitní komunikace se zákazníky a rychlé dodání objednávky patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Rychlé dodání objednávky patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
OK
Tým EXINCARS.cz -
- dostupnost a široky sortiment doplnkov
doporučujem tovar býva skladom a je následne okamžite expedovaný
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Široký a dostupný sortiment i rychlé dodání objednávky patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
- Komunikácia,prehľad,rýchlosť,kvalita balenia…
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Kvalitní komunikace se zákazníky, přehled a rychlé dodání objednávky i kvalitní obalový materiál patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Rychlost, kvalita.
Tým EXINCARS.cz -
- Perfektní, rychlé dodání a výborná komunikace.
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Rychlé dodání a komunikace se zákazníky, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz -
- Mimoriadna pružnosť, odbornosť, ochota a prístup k zákazníkovi.
- Rychle dodání
Tým EXINCARS.cz -
Rychlá komunikace a zboží druhý den k vyzvednutí.
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Rychlá komunikace se zákazníky a rychlé dodání, patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz -
Dobrá a rychlá komunikace,perfektní balení
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Nejen kvalitní komunikace se zákazníky a kvalitní obalový materiál patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz -
- vše v naprostém pořádku mohu jen a jen doporučit
Tým EXINCARS.cz -
v praze osobní dovoz, bez problémové
Super přistup,
Reakce obchodu EXINCARS.cz
Nejen individuální přístup patří mezi naše hlavní přednosti, na kterých nám velmi záleží.
Tým EXINCARS.cz