100 % super.
Naprostá spokojenost, velmi rychle dodání zboží do 24 hodin .
Vše v pořádku . -
- rychlé doručení
- skvělá komunikace
- Rychlost a spolehlivost.
- Vše OK
- ve 12hodin objednano, dalsi den doruceno
- Hodnotím kladně vše od ceny, objednávky, komunikace a včasné doručení. Může se zdát podezřelé dávat 100% kladné hodnocení, nenapadá mě nic co by jsem mohl vytknout. Díky :)
Reakce obchodu Exilshop.cz
my děkujeme za nákup a skvělou recenzi. Těší nás, že jste byl se vším spokojený.
Paddleboardingu zdar Zdenek / Exilshop -
Skvělá domluva a přístup.
Bylo to naprosto báječné! Od zavolaní a ujištění se že zboží je připraveno jen pro mě. Po vyzvednutí a odpush-ování na Gin and Tonic na tour de beer . za mě fantazie!! super přístup!! (prve- jeden den jsem se nedovolal ale nokia3310new edition jede mob.web v jiném rozhraní a dovolená a omezený kontakt nebyl ukázán což mě lehce znervóznělo smysly že nemohu lítat na L.yachte hned co jsem si ji našel:) ale chyba na mé virtuelní straně)
Reakce obchodu Exilshop.cz
Hrozně moc děkuje za tak skvěle napsaný feedback :) Nechť LY Gin and Tonic lítá po asfaltu jako blázon :)
Zdenek -
- rychlost
- přístup
- komunikace
- parkování
Všechno super, zboží bylo nachystáno hned v den objednání.
- Pohodlné parkování, znalá obsluha, dobré ceny, prostě pohoda...
- Profesionální přístup
- Vysoká spolehlivost
- Rychlá komunikace
- Skvělý dojem
Příliš mnoho výhod a příliš málo nevýhod
Reakce obchodu Exilshop.cz
Velké díky za recenzi. Vážíme si toho.
Hezký den Exilshop Team -
- Na můj dotaz mi bylo velmi rychle odpovězeno. Na základě odpovědi jsem se i lépe rozhodl, jaké zboží přesně koupit.
- všechno naprosto OK. Akorát jsem kupoval dvě věci, nechal si jednu a tu druhou poslal poštou zpět. Telefonicky jsem ověřoval, jestli došla zpátky do shopu. Ujistili mě, že jo. No a peníze zpátky (za tu druhou) mi přišly, ale až asi za 3 týdnu, což jsem už začínal být trochu nervozní.. Ale přišly nakonec, takže dobrý...
- Výborná komunikace, osobní přístup, a i prostřednictvím internetového obchodu spousta informací a osobních zkušeností k výběru vhodného zboží i pro méně zkušené zákazníky
Obchod super. Udělal jsem objednávku a špatně jsem zvolil stoupací pásy(nebyly kompatibilní se splitem) prodejce na vše upozornil, doporučil ty které budou pasovat a ještě na ně udělal lepší cenu. Super můžu jen doporučit. Čau vidíme se na horách
Zboží mi bylo dodáno s menším zpožděním ale po komunikaci s prodejcem mi byla zásilka dodána ve smluvený termín. Celková komunikace byla velmi dobrá, určitě doporučuji a těším se na další nákup.
- Super!!! Zboží kradnez!
absolutní spokojenost
- Výborná osobní komunikace, vstřícný přístup.
Perfektní zkušenost. Byl jsem maximálně spokojen s přístupem a komunikací, uvítal jsem možnost konzultace při výběru zboží. Jen tak dál...!