Super,rychlost dodání a jasná komunikace.
Děkujeme a přejeme hezký den Team Excaliburshop.com
- Nabízí růžový likér :)
- inzerují to co nemají, zaplacenou objednávku následně stornují s tím, že peníze budou vráceny. Tak snad alespoň toto.
Reakce obchodu ExcaliburShop
situace nás mrzí, ale zřejmě se stala situace, kdy byla vyřízena objednávka před Vámi a tak pro Vaši objednávku už zboží skladem nebylo. Zákazníky vždy o stavu objednávky informujeme. Objednávku stornujeme a následně vracíme peníze.
Přejeme hezký den Team Excaliburshop.com -
- Rychlost vyřízení objednávky byla fajn
- Nevýhoda je teď dopravce,který balík poškodil při cestě na odběrné místo a teď ještě pořád čekám na vyřízení i když balík je zaplacený předem.Obchod a jeho reakce dobrý jen by měli využívat takové dopravce,kteří dávají více pozor při dovozu zboží,aby se nepoškodílo.
Reakce obchodu ExcaliburShop
děkujeme za recenci a za podnět k zamyšlení. Samozřejmě spolupracujeme s více dopravci, ale bohužel žádný nám 100% nezaručí, že balíček nebude poškozen. Proto se snažíme vylepšovat zabalení zboží tak, aby k těmto případům nedocházelo.
Na zadání reklamace u dopravce se prosím spojte s naším reklamačním oddělením.
Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne Team Excaliburshop.com -
- Perfektní a rychlá spolupráce
Mám velkou rodinu a spoustu kamarádů, kteří mají rádi OUZO, takže mi toho moc nezůstane a když přijdou na návštěvu, tak nikdy neodmítnou stopečku.
Reakce obchodu ExcaliburShop
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi.
Přejeme Vám pevné zdraví Team Excaliburshop.com -
- Vše ok
dlouhá dodací lhůta
Reakce obchodu ExcaliburShop
Dobrý den, to nás mrzí. Bohužel i toto se může stát, připsání platby, propsání do systému, nachystání a další kroky, které následují, mohou trvat déle a dodání dopravců už bohužel nedokážeme vůbec ovlivnit.
Příště se můžete obrátit na naše reklamační oddělení.
Přeji hezký den Team Excaliburshop.com -
Během několika dnů bylo objednané zboží přes Zásilkovnu doručeno.
Rychlost
- Vše ok, rychlost, dodání, zabalení
Reakce obchodu ExcaliburShop
Děkujeme za Vaši recenzi.
Team Excaliburshop.com -
Vše v pořádku, dobře zabaleno, rychle dodáno.
Děkujeme Vám za recenzi.
- sortiment
- neúplné a špatné informace o zboží
Reakce obchodu ExcaliburShop
děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás, že u zboží byly neúplné informace.
Můžete se klidně spojit s naším reklamačním oddělením.
Přeji pěkný den Team Excaliburshop.com -
- Rychlé doručení kvalitní tovar
- Dobrá komunikace, velice rychlá expedice, zboží odpovídalo obrázku
Reakce obchodu ExcaliburShop
Děkujeme za Vaši recenzi.
Team Excaliburshop.com -
- Rychle vyřízení objednávky a dodání zbozi.
- Ceny
- Na e-shop mi nejde se už přihlásit, údaje mám uložené v Google, takže jsou správné.
- Zakoupený dost drahý parfém vůbec nevoni
Reakce obchodu ExcaliburShop
Děkujeme za recenzi a poprosím Vás o kontaktování našeho reklamačního oddělení, abychom našli společnou cestu k vyřízení Vaší stížnosti.
Váš účet určitě prověříme, jestli jej máte stále aktivní.
Přeji hezký den, Team Excaliburshop.com -
Všechno v pořádku.
Bohužel nemohu doporučit , na zapalovaci za 3600 kc je rýha , sběratelský zapalovač co měl byt jako dárek dat nemohu, nechapu jak se toto může stát, nechapu jak to nekdo ne nemohl nevidět , podle mě úmysl , možná omylem znehodnoceno ,ale úmyslně posláno.... Velmi nečestné jednání.... Proto obchod za daných okolnosti nemohu doporučit ........ NEDOPORUČUJI .
Reakce obchodu ExcaliburShop
tato situace nás mrzí, ale bohužel jste nás vůbec nekontaktoval. O stavu zboží, tedy o jeho poškození, jsme nevěděli.
Naše reklamační oddělení by jistě nalezlo řešení dané situace. Při potížích s jakoukoli objednávkou vždy nejprve kontaktujte naše reklamační oddělení.
Děkujeme Vám za pochopení, Team Excaliburshop.com -
- Zajímavé věci