- Originální sportovní oblečení - příjemný materiál.
- Příznivá cena.
- Přehledný web.
- Intuitivní služba pro vrácení zboží.
Oblečení nakupuji opakovaně (rozšiřuji kolekci). Zatím nemám dlouhodobě ozkoušeno, ale první tréninky oblečení zvládlo. :) Vše hezky sedí, nic neprosvítá.
Nejhorší zkušenost s vrácením zboží jakou jsem kdy zažila. Vymyšlená tak, aby co nejméně lidí vracelo zboží, hodně nešťastné. Myslela jsem si, ze jde o dobře zavedenou značku, ale tohle bylo jak stránky nějakých scammers. Chtěla jsem původně objednat jiné kousky místo těch, co mi přišly, ale tohle mě dost odradilo.
Reakce obchodu Exalted
Dobrý den, Pájo,
velmi nás mrzí, že jsi měla s vrácením zboží takto negativní zkušenost. Určitě nebylo naším cílem celý proces komplikovat nebo tě od vrácení odrazovat.
Nový systém jsme zavedli především proto, že nám velké množství vracených zásilek přicházelo ve stavu, ve kterém je bohužel nebylo možné přijmout nebo dále nabídnout k prodeji. Potřebovali jsme proto proces nastavit tak, aby byly jednotlivé produkty správně zaevidované a mohli jsme vratky zpracovávat rychleji a bez zbytečných komplikací.
Zároveň si ale uvědomujeme, že systém musí být jednoduchý a srozumitelný také pro zákazníky. Moc bychom proto ocenili, kdybys nám upřesnila, která část procesu ti vadila nejvíce nebo kde jsi narazila na problém. Tvoji zpětnou vazbu rádi předáme dál a využijeme ji ke zlepšení celého procesu.
Pokoušeli jsme se tě také telefonicky kontaktovat, bohužel se nám nepodařilo tě zastihnout. Budeme rádi, když se nám ozveš na naši telefonickou nebo e-mailovou podporu, abychom s tebou mohli celou situaci dořešit a s vrácením ti pomoci. -
- Rychlé doručení
Objednávka přišla velice rychle, krásně zabalená. Zboží sedí jak má.
- Opakovaný nákup
Zboží moc pěkné, ale chtělo by to zapracovat na provedení. Volně vložené vložky do podprsenky cestují kam nemají při oblékání či nošení je třeba je nastavit. Při svlékání, praní atd se pravidelně protočí a usadí se naupak, kdy v podprsence je důlek a ne kulatý bochánek.
Obaly od prádla byly mastné, při expedici asi někdo obědval gothaj... :) -
- Rychlost, opravdu kvalitní zboží
- Výborná komunikace
- Žádná není
- Kvalitní produkty
- Rychlost odeslání objednávky
- Miluju Vás!
- Naprosto božsky se v tom cvičí. Člověk ani neví, že to má na sobě.
- Rychlost doručení
- Kvalita
- Strašně příjemný materiál
- Exalted je můj nejoblíbenější obchod. Objednávka mi vždy rychle a bezproblemově přišla.
- možnost bezplatně vrátit
Legíny jsou velmi pohodlné a krásně přilnou k tělu. Jsem moc spokojená
- Velice rychlé doporučení
- Skvělý výrobek
- Rychle dodani
- Material je zvláštní, špatně sedí a nevypadá tak jak na obrazku.
Vůbec nedoporučuji. Musela jsem téměř vše vrátit. Legíny hrůza, nesedí a nejsou az do pasu. Mikina ma zvláštní material. Nechala jsem si akorát sportovní podprsenku, kterou budu nosit na spaní. Skoda, nápad je to dobry, ale jsou na trhu lepší značky.
Reakce obchodu Exalted
moc nás mrzí, že Ti produkty z objednávky nesedly podle očekávání. Snažíme se nabízet co nejširší sortiment, aby si u nás vybral každý, ale bohužel ne každý střih legín vyhovuje každému typu postavy a preferencím.
Rádi bychom celou situaci lépe pochopili a našli společné řešení, proto jsme Tě kontaktovali telefonicky i e-mailem. Budeme moc rádi, pokud se nám ozveš zpět a podělíš se s námi o více detailů ke své zkušenosti.
Děkujeme za zpětnou vazbu i za to, že jsi nám dala šanci. -
Rychle dodáno, hezky zabaleno.
- Rychlost dodání. Příznivá cena s využitím slevové akce. Kvalita zboží.
Uzasny zakaznicky servis a jeste lepsi kousky, ktere naprosto miluji ❤️
- Extrémně rychlé dodání. Komunikace ze strany obchodu taky top.
Já Vás miluju. Expres dodání, krásné zboží, kvalitní. Skvěle zabaleno. nemám výtky.
- Очень быстрая доставка
- Miluju ,muzu vyzkoušet .Obsluha mi poradi i me nalaka na nove kolekce