Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• nic
    • pošta 170,- a ještě platba předem :)))

o pár kaček lepší cena, ale obchodní podmínky na poblití

Reakce obchodu Net - Consulting.eu

Dobrý den, nerozumím proč myslíte, že musíte hradit zboží předem. Je zcela na Vás, zda si zvolíte platbu proforma fakturou nebo na dobírku. Evidentně jste nic nenakoupil, tak proč nás hodnotíte. Neměli jsme šanci přesvědčit Vás o kvalitě naší firmy.

• 100 %

• skvela cena, sluzby na urovni

vse OK

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

• 100 %

• nemám ráda tyhle hodnocení, ale tohle je super, ve čtvrtek jsem si objednala telefon a dneska mě ho přivezl majitel obchodu domů, v neděli?? :) , to je servis

skvělé služby

• 10 %

• Kvalitní komunikace, vstřícný přístup.
    • Vůbec nemají zboží, které je na stránkách uvedeno jako skladem, tedy okamžitě dostupné, což se ukázalo až po provedení platby. Výsledkem bylo několikadenní zbytečné blokování mých peněz.

Komunikace bohužel nevyváží naprosto zásadní nedostatky ve fungování obchodu.

Reakce obchodu Net - Consulting.eu

Dobrý den, ano, tato nepříjemnost se stala z důvody chyby aktualizace skladových zásob se skladem distributora. Omlouval jsem se Vám ihned po vytvoření objednávky a nabízel možné alternativy, jde mě především o spokojenost zákazníka.