Obchod možná dobrý, ale zboží nevyhovující......

• Už týden zboží objednáno a stále se nic neděje

• kvalitní materiál a zpracování
    • velikosti jsou před vypráním spíše na drobnější útlejší postavy, pokud perete na 60°, je třeba přidávat 3-5 velikostí dle typu výrobku.

Nakoupili jsme vše větší o 1-2 velikosti, než jsme tabulkově potřebovali, přesto většinu výrobků rovnou pošlu dál, protože jsou nám malé (100% ba). Velikostní údaje na internetu nejsou reálné.
    Chybí údaj o šířce pasu či průramků po vyprání na 60°. Tím by se to vyřešilo.
    Fotky nočních košilek nejsou reálné- holčička má na sobě košilku o mnoho velikostí větší, než je, a já se těšila na konečně dlouhé noční košilky, a jsou sotva pod zadeček- zbytečná koupě.
    Výrobky jsou krásné, pěkně zpracované, kvalitní materiály, ale já jsem vyhodila z okna zbytečně spoustu peněz. Jsem velmi nespokojený zákazník.

zmatečné jednání na výdejním místě

Zboží dorazilo jiné,než jsem si objednala,telefonicky mi byla potvrzena dostupnost,obchod ani nedal vědět,že nakonec posílá jiný motiv.

• přišly úplně jiné ponožky než jsem si objednala a to již 2x

Objednávka nebyla doručena kompletní.

• pomalé zaslání
    • zboží vůbec nesedí

Výrobky Evona mám ráda, tedy asi jsem měla ráda, každý podzim jsem si kupovala barevné a vzorované punčocháče na celou zimu. Barevné jsou stále stejné a nepřibývájí barvy k výběru a nové vzorované jsou podle mě dost ošklivé. V současné době jsem si 2x objednala spodní prádlo online. Jednou k vyzvednutí na prodejně - to byly kalhotky které jsem horko těžko vybírala protože moje oblíbené SLIP které jste přestaly před nějakou dobou vyrábět jsou nenahraditelné - kolem nohou jen přeložená látka a v pase zašitá guma ne gumokrajka. Tak nejen že kalhotky byly sice šedé ale s uplně jiným vzorem než jsem chtěla tak XL velikost mě po jednom vyprání škrtí v pase a to mám v pase 84 cm všechny, takže jsem gumičku ustřihla obšila jsem si je sama. Druhou objednávku sem z určitých důvodů dala doručení na poštu, ale dorazila mi domů na dobírku kde jí platili členové mé rodiny já byla v práci, ale toto si nejsem jistá možná že jsem udělala chybu já a chyba se může stát na každé straně. Podle mě se posouváte k horšímu než k lepšímu nebo možná to ostatním stačí já pomalu přecházím na jinou značku i když s bolavým srdcem. S pozdravem Jaroslava Římalová ml.

Termo tričko není termo je to obyčejné triko z polyesteru i ve vietnamské tržnici ho koupím podstatně levněji.

• Doručené zboží - pyžamo s krátkými rukávy a 3/4 kalhoty neodpovídá popisu ani fotografii objednaného: “dívčí dlouhé pyžamo”.

• klamavé ceny
    • navyšování cen v době nouzového stavu

Zboží jsem si vyzvedla na pobočce. Až doma jsem zjistila, že když paní markovala zboží a zadávala do kasy, že mi naúčtovala respirátory, místo za 18 Kč balení, tak mi je účtovala za 24 Kč, protože v té době je "nečekaně" zdražili na prodejně, ale na eshopu v době, kdy jsem to kupovala ještě stáli 18 Kč. Druhý den, po mé objednávce již i na eshopu zdražili. Ale jde o to, že ve faktuře na emailu jsem měla částku 18 Kč, tak mě pak naštvalo, že doma jsem bohužel zjistila, že mi účtovali o 6 Kč více (měla jsem celkem 3 balíčky)...škoda, neměla jsem již čas to řešit!!

Objednáno 19.2., tentýž den uhrazeno okamžitým převodem. Když se nic nedělo, po čtyřech dnech jsem se telefonicky dotázal, jak to se zasláním vypadá, a dozvěděl jsem se, že ještě zboží ani nebylo vyexpedováno (šlo o zboží, které bylo skladem), a že se tak zřejmě stane další den. Nakonec jsem zboží obržel po šesti dnech (mezitím jsem si jej objednal jinde a obržel následující den), takže pokud jste zvyklí na běžné dodací termíny, je možné, že zde budete trochu překvapeni...

• Barva zboží absolutně nevypadá jako na obrázku.

sportovní kalhoty rozhodně neodpovídají objednané velikosti

na e-shopu se zobrazuje zboží, které není ke koupi.

Dámské pyžamové kalhoty byly v pořádku, ale šaty Siena 197 byly nenositelné. Objednala jsem velikost M, v popisu bylo psáno mírně projmuté v pase, vhodné i pro cesty do zaměstnání... Měla jsem v plánu je nosit jen na zahradě, ale ani to nejde. Nahoře obří rozměr, dolu se postupně zužují až k poměrně pevnému kraji do poloviny stehen tak zhruba velikosti S. A to nemluvím o velkém výstřihu na zádech, který v popisu také nebyl. To se švadlenám nepovedlo. Obchodu slouží ke cti, že moji reklamaci uznali.

Vase rozmery vubec neodpovidaji dane postave

Tentokrát obchod nedoporučuji,jelikož letní šaty,které jsem dostala,dvoje byly na zádech sešité po celé délce,i když tam šev nemá být.Činí to na mě dojmem,že jsou sešité ze zbytků.

Přehledné rychlé vše v pořádku