- Rychlé vyřízení objednávky i doručení.
- Produkt odpovídá popisu. Jsem maximálně spokojená.
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byla maximálně spokojená s rychlým vyřízením objednávky a kvalitou šperků. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
100% spokojenost
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost nás potěšila.
- Ryclost dodání
- Kvalita a cena
Dobrý den paní Mileno,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste ocenila kvalitu našich šperků a cenu. Rychlost dodání je pro nás také důležitá, a proto nás těší, že jste byla spokojená.
- rychlost dodání
pohodový nákup, rychlé dodání
Dobrý den pane Aleši,
děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme rádi, že byl Váš nákup pohodový a dodání proběhlo rychle. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a těšíme se na Vaši další návštěvu.
Tým Evolution Group CZ -
- Jsem spokojená jak s rychlostí tak i s komunikací.
Objednala jsem si řetízek s přívěskem,je velice elegantní,moc se mi líbí.S obchodem jsem spokojená, dodání bylo rychlé.
Dobrý den paní Jarmilko,
děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s domluvou a rychlostí doručení. Těší nás, že naše šperky splnily Vaše očekávání a že se Vám líbí. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Velký výběr malých velikostí
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil náš velký výběr a rychlost dodání. Těšíme se na Vaši další objednávku.
Všechno v pořádku
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že bylo vše v pořádku.
Naprostá spokojenost♥️
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vám mohli přispět ke spokojenosti.
Tým Evolution Group CZ -
- zboží je krásně balené
Dobrý den paní Lenko,
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojená.
Tým Evolution Group CZ -
Rychlost , dobrá komunikace, výběr krásných šperků.
Dobrý den paní Hano,
děkujeme za Vaši krásnou recenzi!
Potěšila nás Vaše spokojenost s dobrou komunikací a kvalitou našich výrobků. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Tým Evolution Group CZ -
- Skvela domluva a rychlost doruceni
- Kvalitni zbozi
- Originalita
Potreboval sem rychle dorucit sperky jako darek, skvela domluva, rychle doruceni a moc krasne sperky.
Dobrý den pane Libore,
děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojený s domluvou a rychlostí doručení. Těší nás, že naše šperky splnily Vaše očekávání a mohly být součástí dárku. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Vše souhlasí podle obrázku
- nevím
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši skvělou recenzi. Jsme rádi, že Vás potěšila odpovídající skutečnost s obrázkem na našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
- Plná spokojenost
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojeni.
Tým Evolution Group CZ -
Rychlé dodání, zboží přišlo v krásném balení. Objednávám již opakovaně a doporučuji.
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši věrnost a nádhernou recenzi. Jsme velmi potěšeni, že jste s našimi výrobky i balením tak spokojeni. Rádi Vás budeme i nadále obsluhovat a těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým Evolution Group CZ -
Obchod nabízí atraktivní zboží v perfektní kvalitě a krásně zabalené.
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši hezkou recenzi. Jsme rádi, že se Vám naše šperky líbí a že jste spokojená s kvalitou našich výrobků i balením. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Vynikající
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost nás těší.
Tým Evolution Group CZ -
Potřebovala jsem rychle poslat zboží jako dárek a byla jsem opravdu mile překvapena s ochotou. Zboží mi ještě ten ten poslali přes zásilkovnu.
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci s rychlým doručením dárku a že jste ocenila naši ochotu. Těší nás, že jste byla spokojená. Rádi Vás přivítáme při Vaší další objednávce.
Tým Evolution Group CZ -
Velký výběr, přijatelné ceny, krásné a vkusné balení zboží, rychlost v dodání
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste ocenili náš velký výběr, ceny a také vkusné balení. Rychlost dodání je pro nás důležitá, a proto nás těší, že jste byli spokojeni. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Rychlé dodání
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlým dodáním.
Tým Evolution Group CZ -
Bezproblémové objednávka, rychlé vyřízení, rychlé odeslání objednávky, super kvalita a hezké zboží
Reakce obchodu Evolution Group CZ
děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste měl bezproblémovou zkušenost s objednávkou a že jste spokojený s rychlým vyřízením a kvalitou našich výrobků. Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Tým Evolution Group CZ