- Produkty, ktere nejsou bezne k sehnani
- Nejsou recenze produktu
Vsechno probehlo v poradku
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za pozitivní reakci. Ohledně recenzí produktu, které chybějí - bohužel je to rozhodnutím zákazníků, jestli recenzi přidají nebo ne, nemůžeme je nutit. A častým problémem bývá skutečnost (všeobecně v eshopech v naší republice), že zákazníci negativní recenzi napíšou, ale s pozitivní se nenamáhají v případě, že jsou spokojeni. A potom ty recenze bohužel chybí jiným. Je to o subjektivním rozhodnutí každého.
- netuším
- kvalita není dobrá
Objednala jsem si dvě vůně ,jedna naprosto jiná a ta druhá ,dalo by se říci ano podoba tam je ,ale cítím tam divný ocas .Dostala jsem i vzorečky a jeden z nich smrdí ,jako by byl starý,tak jsem rozpolcená,jelikož jsem obě voňavky rozbalila vracet nebudu,ale objednávat rozhodně také ne.Nechci házet špínu,třeba jsem jen měla smůlu,ale už si tady nic kupovat nebudu.
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Je nám líto, že máte takový pocit a subjektivní zkušenost. Samozřejmě počítáme s tím, že každý člověk je jiný a každá kůže reaguje na vůně jinak a je možné, že jste prostě měla jinou kožní reakci. Já osobně mám pro svoje potřeby parfémů doma za ty léta dost a jsem náročná (samozřejmě mám i originály) - Maybe mě prozatím nesklamalo.
Komunikace s obchodem byla rychlá a příjemná.
Dostala jsem i milou pozornost (dárek)k nákupu potěšilo to.Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za pěknou recenzi a jsme Vám rádi k dispozici i v budoucnu:-)
- nemají
- lžou
špatný
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Myslíme, že tato "recenze" mluví sama za sebe.
- vysoce koncentrované parfémy 25% dá se říct za hubičku :-)
- identické vůně
- nemám výhrady
S nákupem jsem moc spokojena, voní krásně, vydrží a velice příjemná cena. Komunikace a ochota. Nejsou to žádní podvodníci.
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Vaši recenzi a věnovaný čas.
- Hezké a zajímavé zboží,cenově dostupné
- o žádných nevím
zajímavý,spolehlivý,cenově dostupný
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme a rádi posloužíme i příště:-)
- s parfémem jsem naprosto spokojená
- nemám žádné připomínky
s tímto e-shopem mám skvělé zkušenosti
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme a teší nás Vaše spokojenost.
- Velmi solidní jednání
Velmi solidní jednání
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme a tešíme se na Vás příště.
- Výběr parfémů, levné kvalitní kopie
Doporučuji!
Děkujeme za recenzi.
- testery
- výborná komunikace,rychlé dodání
doporučuji tento e-shop
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za příjemný obchod s Vámi.
- Je výborný,nelepí,dobře se vsakuje ale hlavně rychle opaluje.
- SUPER
- NIC
Je to dobrý výrobek asi jako jediný na českém trhu který má krom karotenu i ořechový extrakt.
- kvalitní kosmetika za rozumné ceny
kvalitní kosmetika,dodání brzké
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Váš čas a recenzi.
- rychlost,výběr
- nutno zboží vyzvednout osobně na úložence nebo drahé dopravné
rychlé jednání,výběr
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- výrobek zatím testuji, je znát, že zahřívá tukové zásoby, výsledek jsem zatím po 5-ti denním užívání nepozorovala, budu zkoušet dál :-)
obchod byl rychlý a zboží došlo v pořádku, doporučuji
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení.
- Nabízí zboží, které jsem jinde neviděla (parfémy)
- Špatná komunikace obchodu, přestože byly peníze za objednané zboží připsány na jejich účet.
Raději už nakoupím jinde.
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Paní Míšo, recenzi jste psala 4 PRACOVNÍ DEN od připsání Vaší platby na náš účet (pravda, objednávala jste dříve, ale platbu jste posílala později, ne v den objednání zboží).
U každého zboží, které je skladem u dodavatele máme uvedenou dodací lhůtu citujeme: ZPRAVIDLA 5 až 10 PRACOVNÍCH dnů od připsání platby na náš účet. Taky to máme uvedeno ve všeobecných obchodních podmínkách.
Od objednání zboží jste obdržela informační e-mail o každé změně stavu Vaší objednávky.
Spolu 3 e-mailové zprávy o každé změně stavu Vaší objednávky plus osobní telefonický hovor - to k Vámi deklarované "špatné" komunikaci obchodu. -
- žádné
- neslušné chování
zboží v hodnotě 200 kč mi nebylo doručeno na mou adresu,po sms mi sdělili, že mé zboží je uložené v Plzni na uložence.Bydlím cca.100 km od uloženky,tudíž jsem své zboží
nevyzvedla.Nejsem pojízdná.Byla jsem donucena zaplatit 250 Kč ikdyž zboží nemám.Emailem mi pohrozili pokutou 5.500 Kč
a exekutorem.Z internetovývh obchodů jsem objednala již mnoho věcí bez problémů,ale s timto jsem se ještě nikdy nesetkala.
Pozor!!Reakce obchodu EvelineShop.eu
Dobrý den, dovolujeme si reagovat. Zákaznice je nesolidní, nevyzvedla dobírku, kterou si objednala.
Za a) v objednávce si SAMA URČILA způsob doručení a místo výdeje, dle toho jsme zboží zasílali (nemáme důvod zasílat zákazníkům zboží jinde, než si určí v objednávce),
za b) byla kontaktována slušnou formou opakovaně od Uloženky i od eshopu jak na e-mail, tak sms na mobil, zkoušeli jsme i telefonovat, všechno bylo ignorováno, žádná odpověď, žádná reakce, mobil nezvedala.
Byli jsme ochotni se domluvit! Navíc, a je to uvedeno i ve všeobecných obchodních podmínkách, každý zákazník má možnost stornovat svoji objednávku až do doby, než je objednávka expedována, BEZ JAKÝCHKOLI SANKCÍ.
Dokonce i po expedici objednávky jsme ochotni se domluvit, protože někdy může mít zákazník skutečně důvody, které mu bránili ve vyzvednutí dobírky (a třeba si chce zboží nechat zaslat znovu). ALE TO VŠECHNO JE O KOMUNIKACI, NE O IGNOROVÁNÍ E-MAILŮ, TELEFONŮ, SMS...
Když paní přišla upomínka již od právnické kanceláře, to nám telefonovala ihned.
Pro informaci, každému obchodu nevyzvedáváním dobírek vznikají náklady jak na poštovné (které přepravním firmám musíme platit), tak na benzín (svoz zboží), taky čas, obalový materiál atd. atd. Dlouho jsme podobné "nevyzvedávače dobírek" tolerovali, ale dál se to již nedá, nemůžeme donekonečna tolerovat neserioznost. Vše máme uvedeno i ve všeobecných obchodních podmínkách. Jestli se s tím zákaznice ještě nesetkala, tak v případě, že svoje neseriozní jednání bude opakovat i v jiných eshopech, určitě se s tím znovu setká.
Věřte, že nám celá tato situace není vůbec příjemná, obzvlášť, když jsme lživě nařčeni. Zvažovali jsme, jestli tady psát reakci a vysvětlení, ale na obchodě nám záleží, proto nakonec reagujeme.
A všem našim seriozním zákazníkům děkujeme za pochopení. -
- vše levné
- Produkty mohly být lépe značeny, ale dá se zorientovat.
vše OK
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Vaší reakci a budeme se snažit produkty značit co nejlépe:-)
- velký výběr kvalitní a cenově dostupné kosmetiky
- výborná komunikace se zákazníkem
doporučuji
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za recenzi, rádi vycházíme zákazníkům vstříc.
- kvalitní zboží
- výborné ceny
- možnost vyzvednutí v Uložence
I přes malé zdržení objednávky jsem byla celkově s obchodem spokojena
Reakce obchodu EvelineShop.eu
Děkujeme za Vaší recenzi, dodací lhůty se v rámci možností snažíme co nejvíce zkrátit.