Vše v pořádku. Doporučuji.

Reakce obchodu Eva´s shop

Děkujeme za recenzi. Těší nás, když si spokojený zákazník najde chvilku a podělí se o zkušenost s našim obchodem.

• rychlost dodání

Reakce obchodu Eva´s shop

Moje první zkušenost a dobrý.

Reakce obchodu Eva´s shop

• Rychlé dodací lhůty, vstřícné jednání, po mé objednávce jsem byl obratem kontaktován telefonicky ohledně upřesnění detailů objednaného zboží

Reakce obchodu Eva´s shop

• Bohužel jsem musel zboží vrátit, ale byla to moje chyba. Netrefil jsem se do velikosti a vkusu. Přesto byla paní na reklamacích i prodavač velmi příjemní a ochotní. Děkuji jim za to!

• Velký výběr různorodého zboží za rozumné ceny.
    • Chybí doprava "balík na postu ". Doprava "Zásilkovna" vždy přijede na opačnou stranu obce a to chtějí potvrdit adresu přímo v mapě.

Reakce obchodu Eva´s shop

Bohužel orientační schopnosti kurýra dopravní služby ovlivnit nedokážeme.

• možnost vyzvednutí na výdejním místě

zboží dorazilo v pořádku a rychle

Reakce obchodu Eva´s shop

Perfektně sedí, nepadají a splňují mé očekávání na 100% Nejspíš si pořídím další.

Reakce obchodu Eva´s shop

• Rychlé vyřízení objednávky.

Manžetové knoflíčky dorazily rychle i s krabičkou. Vypadají moc hezky.

Reakce obchodu Eva´s shop

mám tento typ náhrdelníků velmi ráda. Chtěla bych i méně robustní, ale i tak jsem zboží doporučila kamarádkám.

• Rychlá doprava
    • Zboží v dobrém stavu, dobře zabalené
    • Nic

• Rychlost doručení
    • Komunikace obchodu
    • Nic

Reakce obchodu Eva´s shop

• Obchod skvěle jedná, informoval mě o kazovem zboží a nabídl několik variant.

• 100% spolehlivost a rychlost dodání

• vše OK

Team Eva´s shop

• Velmi rychlé vyřízení, skvělá komunikace, má velká spokojenost

Rychle a bez komplikací

rychlost, možnost osobního odběru

• Naprosto bez chyby.

Team Eva´s shop

komunikace výborná, rychlost dodání rovněž