- Naprosto bez chyby.
Reakce obchodu Eva´s shop
Děkujeme za recenzi. Těší nás, když si spokojený zákazník najde chvilku a podělí se o zkušenost s našim obchodem.
Team Eva´s shop -
komunikace výborná, rychlost dodání rovněž
Vše v pořadku.
Rychlé vyřízení objednávky.
Team Eva´s shop -
- Velmi rychlé dodání zboží.
Rychle vyřízení
- Rychlost dodání
- Vzhled a materiál brože
rychlost
- Rychlé a seriózní jednání
Maximální spokojenost, nebyl to můj poslední nákup v tomto obchodu. Doporučila jsem jej i kolegyním a kamrádkám.
Team Eva´s shop -
- Rychlost dodání, dobrá komunikace.
Reakce obchodu Eva´s shop
Děkujeme za recenzi. Těší nás, když si spokojený zákazník najde chvilku a podělí se o zkušenost s naším obchodem.
- rychlost
vše rychle vyřízeno
Rychlé dodání objednaného zboží - před Vánocemi se to cení
Rychlé vyřízení objednávky.
- dobrá komunikace
- ochota
- čekala jsem širší sortiment
Našla jsem, co jsem už delší dobu hledala, ale nenašla jsem nic, co bych si koupila třeba někdy příště
Reakce obchodu Eva´s shop
děkujeme za recenzi. Podle všeho jste u nás nakoupila. Jinak by nebylo možné nás recenzovat.
Naší nabídku produktů stále rozšiřujeme. Nyní máme v nabídce přes 1700 produktů a je těžké se trefit do přání a představ každého zákazníka.
Přejeme hezký den
Team Eva's shop -
Rychlé dodání, solidní ceny. Pěkné prádlo, ale o které mám zájem není vždy v potřebných barvách a velikostech.
Reakce obchodu Eva´s shop
děkujeme za recenzi. Těší nás, že se Vám líbí naše nabídka zboží. Zboží se snažíme průběžně naskladňovat a mít co nejširší nabídku variant a velikostí. Samozřejmě ne vždy se můžeme trefit do požadavků všech zákazníků.
Přejeme krásný den
Team Eva's shop -
- rychlost vyřízení s vyzvednutím v zásilkovně
Vše ok.
Team Eva´s shop -
Nakupovala jsem zde poprvé, vše bylo ok.
Reakce obchodu Eva´s shop
Děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Přejeme hezké dny
- Akce 2+1 zdarma
Reakce obchodu Eva´s shop
Děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Přejeme hezké dny
Team Eva´s shop