Rychle jednání a odeslání. Doporučuji.

Obchod je spolehlivý a rychle vyřizuje objednávky.

Rychle vše vyřízeno i dodáno.

• Super ,nemám co vytknout.
    • Extra rychlost doručení. Za mě zatím TOP a můžu jen DOPORUČIT!
    • Zatím žádné negativa ..

• Komplikace s platbami

Zboží mi bylo doručeno, takže nemůžu obchod nedoporučit, nicméně to byl dost porod. Nevím jestli byla chyba na straně obchodu nebo banky, ale s platbami online jsem jinde v poslední době problém neměla.

Zde: 2x snaha zaplatit přes ApplePay, neprošlo. Poté tedy volím platbu kartou, opět 2x a opět neprošlo. Nakonec tedy dohledávám fakturu, kterou musím ručně přepsat, protože v r. 2021 ještě někdo na fakturach nemá QR kód. Samozřejmě jsem udělala chybu, nenapsala VS (fakt jsem už dlouho takto nehradila :D), takže zboží mi přišlo až asi po skoro dvou týdnech od objednání po urgenci.

• Super rychlé vyřízení a sedací vak je parádní, syn měl velikou radost

• Rychlost doručení
    • Klamavé informace u popisu produktu

Po zakoupení a obdržení herní židle jsem velice zklamán. Na webových stránkách uvedena nosnost do 250kg, jako "věc navíc" byl součástí křesla i masážní polštář.
    Nejdůležitější části židle jsou plastové, navíc již z výroby nekvalitně odlité. "Masážní polštář" je pouze malý 3x3 cm plastový vibrační motorek na USB, který je umístěn na jedne straně polštáře. Aby se jim ten vibracní motorek vůbec do polštáře vešel, tak vyřezali část molitanu(dost nevzhledným způsobem). Při opření se polštář rychle prosedí a plastovy kryt motorku začne bodat do zad.
    Celkově židle nepůsobí stabilně, a nevěřím tomu, že vydrží nosnost do 250kg. Měřím 179cm a vážím 84kg, tudíž do "limitu" židle daleko. Dle mého názoru je židle tak do 80kg a to ještě pro děti do 16 let. Objednal jsem 2ks a na druhou stranu, manželka se 48 kg je spokojená a sedi se ji dobře.

Rychlost, objednala jsem dle recenzí a dobře jsem udělala.

rychlá dodávka zboží

• Zboží došlo něco přes týden
    • trochu mě zklamalo přepravné, za zakoupení dvou položek účtovat 2 přepravné to je síla, ikdyž to byly sedací vaky.

• Rychlé vyřízení objednávky

Spokojenost

super

spokojenost, rychlé jednání,

• rychlé vyřízení v obchodě, jen dopravce (pošta) byl trochu pomalý

• Velký výběr zboží, rychlé dodání

Nakupuji zde poprvé zatím jsem spokojená.

Pohoda, není si na co ztěžovat

• Rychlost dodání, žádné problémy

• Rychlé dodání.