- Zboží nebylo dodáno včas, proto jsem objednávku zrušil
Zboží nebylo dodáno včas, proto jsem objednávku zrušil
- Neaktuální informace u produktu.
Objednávku jsem musel zrušit, protože pokaždé když jsem si vybral zboží, byla u produktu informace, že je zboží skladem, po objednání mi k objednávce byl položen dotaz, kde mi bylo sděleno, ze zboží skladem není a není ani k dostání u dodavatele. Toto se stalo i při přeobjednání. Navíc u těch produktu kde bylo řečeno, ze již nejsou skladem, na webu bylo stále uvedeno, ze skladem jsou.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- šílená doba dodání (víc než měsíc od objednání)
- zboží označené jako SKLADEM, i když ho reálně nemají
- ceny
Objednáno před více než měsícem. Mezitím mi přišlo několik mailů, že mi byla "položena otázka k objednávce, bez které nelze objednávku dokončit". Nejprve že vybrané zboží (které bylo skladem) nemají, po jeho vyměnění že je potřeba doplatit 30 Kč, následně že ani to nové zboží nemají (!!) a když se konečně napotřetí podařilo vybrat něco co mají, přišla zpráva, že z logistických důvodů odešlou objednávku až za 10 pracovních dnů.
Nechápu, jak v dnešní době může takový eshop vůbec existovat. Nepatřím k těm, kteří se neklidně ošívají, když nemají zboží doma druhý den. Ale co je moc, to je moc... -
Jsem maximálně spokojený, žádné nedostatky. Můžu doporučit
Trochu dražší cena.
- Ptáte se na zkušenosti, ale zboží jsem ještě nedostal!
- neodeslaná a zaplacená zásilka mi nedorazila , že mají na vyřízení čas i 5 dní mi bylo sděleno na vaší infolince
- velká spokojenost jak s obchodem, tak s výrobkem
nic
- Pokud Chcete odstoupit od kupní smlouvy, tak máte smůlu. Bude Vám to maximálně vzato jako reklamace. S tím, že mají na reklamaci ze zákona měsíc. A po skoro po měsíci vám přijde e-mail, že reklamace byla zamítnuta. Klasický podvod...
- Vše naprosto O.K.
Nakupuji pravidelně. Vždy je zboží a k tomu informace o dodání.
- Extrémní ceny
- Špatná komunikace
vstřícnost
Stále čekám na objednávku, nepřišel mi žádný e-mail ohledně objednávky, ale spam o každém produktu, který musím hodnotit. Jak mám sakra hodnotit něco, co jsem nedostal. čas objednávky je vtip. Čekám přes týden a objednávka stále probíhá....
- dodání na jejich pobočku trvá věcnost. Přemýšlím, jestli si neobjednat čočky silnější, protože než mi dorazí, tak se mi zase o něco zhorší zrak.
Určitě spokojená .. Nakupuji docela často a nikdy žádný problém, zboží vždy dorazí včas a v pořádku. Pokud je s odesláním problém vždy dají vědět co a jak, nemusíte se doprošovat kde je zásilka... Sami dají vědět, na vše odpoví a se vším poradí
- Poslali mi jiné zboží než objednané jednou tak drahé. Reklamaci musím řešit sama na vlastní náklady :-(.
zbozi bylo dano pry nekomu predemnou a penize mi jeste nevratily....podvodnici!!!!vemou si penize predem a zbozi nemaj!!!!
Rychlé dodání