Široká a přehledná nabídka náhradních dílů za rozumné ceny. Pochopitelně je možné ještě nabídku rozšiřovat a vyhledávání usnadňovat. Uvítal bych po zadání vin vozidla a roku výroby možnost vybírat a nakupovat v seznamu dílů, aniž by bylo nutné konkrétně specifikovat co zrovna hledám. Rovněž výběr z několika nabídek od různých výrobců, by mohl být snadnější, třeba je rozdělit na lidovka, nebo zlatá střední cesta, nebo díly pro náročné.
Vernüftger Ablauf, gute Ware, gerne wieder. Versand nach Deutschland zu einem sehr guten Preis. Vielen Dank
- jsou trochu z ruky
- Dobrá komunikace s obchodem.
- Pozdní dodání objednaného zboží.
Celkově jsem spokojený, až na tu dodací lhůtu. Zřejmě skutečně došlo k nějakým technickým potížím, takže zboží jsem obdržel po třech týdnech.
- Jediné co se mi nelíbí, že na obrázku je modrá barva, ale došli mi žluté.
Spokojen.
Rychlé a spolehlivé nelze nic vytknout
- Při prvním zapálení se sloupala barva z grilu.
- Vysavač je v pořádku, S tím jsem spokojen.
- Nespokojen jsem s dodávkou . Od objednávky to trvalo 8 dnů !!!
Nevýhoda - dlouhý termín dodání
- Vše ok
- Celkem dobrá cena výrobku
- Delší doba dodání
Až na delší dobu dodání spokojenost
- Nižší ceny
- Špatná komunikace
- Dlouhá dodací lhůta
- Nekalé obchodní praktiky
Doporučuji nakoupit jinde!
- zboží prezentované jako skladem najednou není
- nátlak na okamžitou platbu převodem (namísto dobírky) výměnou za rychlejší dodání
… -
- Obchodu trvalo nesmyslně dlouho odeslat zboží. V úterý objednáno a když jsem v pátek rušila objednávku, protože jsem od nich neměla žádné zprávy, volali mi a tvrdili, že už jí odeslali. Zprávu od PPL, že převzali balík do přepravy jsem ale dostala až další úterý a zboží ve středu. Objednávku jsem nepřevzala, protože zboží jsem potřebovala koupit rychle, vzala jsem tedy odjinud.
- žádná
Jsem spokojen,ačkoliv jsem byl upozorněn,že ve firmě dojde k nějakým skladovým úpravám a zboží může být dodáno se zpožděním,s kterým jsem byl srozuměn,tak přesto mi bylo zboží doručeno okamžitě po potvrzení objednávky. Za mě perfektní přístup.
Obchod nabízí zboží, které pak není schopen zajistit.
Zklamání, objednáno obratem u konkurence, odkud bylo do tří dnů dodáno. Takže to se zcela jiným přístupem k zákazníkovi jde, ale musí se alespoň trochu chtít. -
nakupoval jsem poprve
- nekomunikuje
- 1.12.2023 objednáno, do dnešního dne 9.12.2023 se nikdo neozval.
- nikdy neobjednávejte na tomto obchodě
- Objednávku jsem zrušil po dohodě s obchodem, protože, když jsem to objednával, tak zboží bylo skladem, ale když mně potvrzovali příjem objednávky, tak se zboží mezi tím vyprodalo a dle obchodu nebylo ve výhledu, že by dorazilo od dodavatele. Velice korektní a příjemné jednání.
- není, velice slušné a korektní jednání, i když k nákupu zboží nedošlo.