Přihlásit se a přidat recenzi

• Dobrá komunikace

• ochota poradit s výběrem
    • nic

Doporučuji ,maximální spokojenost .

Rychlost

• Ceny,komunikácia,kompenzácia za nedodržanie dodacej lehoty.Moj prvý nákup super
    • Tovar,ktorý na iných eshopoch nemali

Žiadne všetko o.k.

• Perfektní komunikace.

• Rychlá a spolehlivá reakce.
    • Nevím o žádné.

Obchod má nespolehlivého dopravce. Obchod vyžaduje platbu předem, při doručení dopravce vyžadoval platbu znovu což jsem nerozvážně udělal, takže jsem za zboží platil dvakrát. Na mou reklamaci obchod do dneška nereagoval.

• Rychlost dodání
    • Přišlo jiné zboží, obchod nereaguje

Do dnešního dne nic nedorazílo

Reakce obchodu EshopAutodoplnky

Dobrý den, po vzájemné komunikaci nám bylo zboží vráceno, protože bylo odesláno z naší strany později, než je uvedeno v obchodních podmínkách. Daná situace nás velmi mrzí a moc se omlouváme za toto nedopatření. Udělali jsme nápravu, aby se podobná situace nemohla opakovat. Děkujeme za pochopení.

Vše OK

Reakce obchodu EshopAutodoplnky

Děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, když u nás budete nakupovat i v budoucnu a doporučíte nás dále.

bez problému

Reakce obchodu EshopAutodoplnky

Děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, když u nás budete nakupovat i v budoucnu.
    Váš EshopAutodoplnky.cz

Všechno proběhlo rychle a zboží je v pořádku,obchod funguje tak jak má a komunikuje se zákazníkem---maximální spokojenost!!!

• Rychlé vyřízení objednávky

Váš EshopAutodoplnky.cz

• rychlé dodání, pěkný výrobek

Váš EshopAutodoplnky.cz

• Objednávka trvala 7 dnů. Po té jsem ji zrušil.

rychlé dodání

Vše funguje rychle a když byla nejasnost ohledně platby z mé strany , pán zavolal a dořešili jsme to po telefonu.....Děkuji

• Rychlost dodání

maga dobrý obchod

• Jsem velmi nespokojena .Obj. 10.12. a do dnešního dne zboží nedorazilo. Urgovala jsem to a i přes jejich příslib ,že mě bude zboží odesláno stále nic. Objednávku zruším a budu požadovat peníze zpět. Pokud budu i na ně čekat budu to řešit právní cestou ,protože jsem vážně hodně naštvaná.