- Bleskove vyrizeni a dodavka
rychlos
- rychlost dodání (24 hodin)
- Spolehlivost, rychlost dodání.
- Suprove poradenství
Naprosto úžasné poradenství. Sháněli jsme zalivkovy vodoměr, který budou vodárny akceptovat. Pan po telefonu během pár minut s vodárnami potvrdil typ vodoměru I místo instalace, které budou vodárny akceptovat.
- přehledný web
- sortiment
- ceny
- komunikace
- Rychlá a vstřícná komunikace
- Bezproblémová výměna omylem špatně objednaného zboží
Spokojenost.
- Okamžité a bezproblémové dodání
Perfektní, není probléme
- Rychlý výdej při osobním odběru
- Příjemné jednání
Prakticky ihned po odeslání objednávky reagovali na mou poznámku v objednávce, poradili a nebyl problém ji upravit, protože jsem vybrala špatný ventil. Firma sídlí v krásném parku v Dolních Počernicích, je tam několik restaurací a pivovar, takže je možné spojit příjemné s užitečným:)
Všechno v pořádku, byl jsem zcela spokojen.
- Rychlost vyřízení objednávky, dostupnost MHD.
- Prodávají sortiment firmy Slovarm za dobré ceny
- Nedostatečně vysvětlen způsob osobního vyzvednutí objednávky při platbě předem
- Jednu položku, uvedenou jako skladem, bylo nutné objednat u dodavatele
Při osobním vyzvednutí objednávky a platbě v hotovosti je nutné nejprve zaplatit v sídle společnosti a poté objednávku vyzvednout ve skladu na jiné adrese. Toto se člověk předem nikde nedozví, sídlo společnosti není výdejním místem.
děkujeme Vám za recenzi.
V případě, že zvolíte platbu v hotovosti a je to drobná objednávka, vystavené doklady se zbožím si lze odebrat přímo v kanceláři. Pokud se jedná o objednávku o více kusech (jako byl Váš případ) nebo je zboží nadměrné nebo těžké, např. poklopy, doklady vystavíme v kanceláři a zboží si vyzvednete ve skladu (200 m od kanceláře), kde je připravené k naložení do auta. Takto funguje spousta firem s podobným sortimentem.
Na eshopu v záložce Kontakty a odběrné místo máme uvedena obě místa - kancelář a sklad, který je i odběrným místem pro platby kartou.
Za zpoždění výdeje o 3 pracovní dny od objednání z důvodu zboží na cestě od dodavatele se ještě jednou omlouváme. Bohužel se v dnešní době zboží rychle vyprodává a někdy se může stát, že se vyprodá ve chvíli, kdy přijde další objednávka. Naštěstí dokážeme zboží rychle zajistit.
Doufám, že nám i přes tyto drobné nedostatky zachováte přízeň.
Přeji Vám krásný den
Eva Černá
Vodoměry Praha s.r.o -
- ochota
- dostatek zboží
- rozumná cena
- osobní odběr
co jsem potřeboval to měli a poradili
Reakce obchodu Vodoměry Praha, s.r.o.
Děkujeme za kladnou recenzi. Budeme rádi, když se na nás příště opět obrátíte.:)
Tým Vodoměry Praha -
U číselníku vodoměru Sensus je odpadlé černé indikační kolečko se stříbrnými čárkami, které je poháněno přes převod z turbínky. Dodaný indukční snímač HRI nefunguje, negeneruje žádné impulzy.
Reakce obchodu Vodoměry Praha, s.r.o.
Aktualizace: k 28.2.2024 se paní Žeravíková s žádnou reklamací na nás neobrátila. O pravdivosti této recenze si asi každý udělá obrázek sám.
Dne 23.2.2022
Dobrý den, paní Žeravíková,
každý vodoměr jde z výroby přes výstupní kontrolu, pravděpodobnost poškození je tedy velmi malá. Ovšem pokud se vyskytne nějaká závada, je třeba kontaktovat nás a my reklamaci ihned řešíme. Snažíme se našim zákazníkům vycházet maximálně vstříc. Vy jste nás ale nekontaktovala s žádným problémem, tím pádem nemůžeme ani nic řešit.
Indikační kolečko může odpadnout tehdy, pokud do vodoměru pustíte větší tlak. Tím pádem samozřejmě nemůže ani HRI snímač generovat žádné impulsy.
Proto pokud opravdu máte nějakou závadu, ať už se stala ve výrobě nebo při připojení vodoměru, doporučuji vám napsat nebo zavolat nám na některý z těchto kontaktů https://eshop.vodomerypraha.cz/kontakty/.
Standardní cestou se reklamace řeší přímo s dodavatelem, a ne přes recenze na srovnávacím webu.
Mějte krásný den
Tým Vodoměry Praha -
Objednával jsem starší typ měřiče tepla. Poradili, doporučili, s ohledem na starší skladový model i slevu přidali, došlo obratem :-)
Reakce obchodu Vodoměry Praha, s.r.o.
Děkujeme za Vaši recenzi. Budeme rádi, když se na nás příště opět obrátíte.:)
- Výborná cena
- Zboží téměř okamžitě k dispozici
- Bezproblémová výměna nepoužitého zboží (napoprvé jsem koupil nesprávný díl)
rychlé vyřízení objednávky a příjemné ceny
- Zboží měli skladem a za slušnou cenu.