Spokojenost rychle dodání.
- super jednání, super výrobky a velmi dobré ceny
všem tento obchod doporučuji
- rychlost dodání a cena zboží
vždy vše v naprostém pořádku :)
Objednávala jsem poprvé, velmi mě překvapila rychlost vyřízení a dodání objednaného zboží. Vše přišlo bez chyby. Tento obchod vřele doporučuji a určitě se na ně zase obrátím.
rychlý
- Cena a rychlost vyřízení
- dobrá komunikace
- rychlé a přehledné dodání
- přehledný web
- narazil jsem na vás pouhou náhodou
začněte třeba menším nákupem. Uvidíte, že se rádi vrátíte i pro větší objednávky. M.N.
- Rychle vyřizeno
- Nákup drogerie a kosmetiky přes e-shop, nemusím zboží vyhledávat v regálu. Zboží lze koupit pouze přes e-shop jinde jsem stejné zboží v kamenném obchodu nenašla. Výhoda, že těžší a objemnější zboží nemusím nosit daleko z obchodu, ale je mi doručeno až před dům. Kosmetika i drogerie je kvalitní a jsem s ní velmi spokojená.
správné vyřízení objednávky, rychlé doručení
Nakupuji tady dlouho a vždy bez problémů. Pokud nějaký výrobek nebyl k dispozici, spojili se se mnou telefonicky a domluvili jsme se na řešení. To se stalo jednou za několik let. Klidně nakupujte :-), vím, že tady budu nakupovat i dál.
Vždy vše v naprostém pořádku. Přehledný obchod, kvalitní zboží, skvělá komunikace :)
Rychlost vyřízení, vstřícnost k zákazníkovi.
JSEM MOOOOC SPOKOJENA
- Přijatelné ceny, rychlé dodání zboží, ochota
Vše OK
rychlost, výběr zboží, našla jsem i to, co jinde není
- Vstřícnost
- Osobní přístup
Výrobek jsem již vychválila, mám výbornou zkušenost. Společnost Vento Bohemia mě navíc překvapila osobním přístupem, doporučením a profesionalitou. Má skvělý tým lidí.
Děkuji -
- - rychlost dodání zboží - cena