• Rychlost

• Široký sortiment zboží
    • Dobré ceny
    • Skvělá komunikace s obchodem
    • Rychlé dodání

Nakupuji zde opakovaně. Doporučuji obchod. Dobrá nabídka, zkušenosti v oboru.

• Všetko super

• siroky vyber
    • podrobny navod na pouzitie
    • navyse tipy a triky
    • instruktazne videa na rozne oblasti detailingu
    • rychlost vybavenia
    • vernostny system, zlavy
    • mily a profesionalny pristup

Som velmi spokojny so sluzbami eshopu Umyem. Siroky vyber produktov, ku ktorym je vzdy doplneny podrobny popis pouzitia, pripadne nejake tipy a triky. Komplexnost doplnena videami, vernostnym systemom a velmi milym a prozakaznickym pristupom. Ochota poradit, rychle vybavenie objednavok. Myslim, ze som nasiel svoju Alma Mater detailingu ;) Dakujem Vam!

• Rychle dodani
    • Komunikace
    • Baleni
    • Skvela videa a recenze produktu

Skvělá komunikace rychlé vyřízení objednávky

• rýchlosť doručenia
    • ceny
    • kvalita tovaru
    • výber tovaru
    • komunikácia

• Široký a odzkoušený sortiment
    • Komunikace, rychlost dodání
    • Skvělé stránky se spoustou tipů, rad a návodů

Nakupuji opakovaně a vždy jsem maximálně spokojen, takže příště znovu.

• poradí
    • rychlost dodání

Potřeboval jsem ošetřit sedačky ve svém autě a nevěděl jaký přípravek vybral, ochotně mi bylo poraděno jaký přípravek pořídit. Jen bohužel lahvička s impregnací měla částečně utržené hrdlo, ale naštěstí nikde nevyteklo, to není chyba prodejce, ale nejspíše výroby. Rád zase v budoucnu nakoupím.

• Rychlost dodání, veliký výběr produktů

Za mě super obchod nakupuji opakovaně a nikdy žádný problém.Budu zde primárně hledat další produkty:-)

Hodně produktů věčně není skladem navíc jsou jen přeprodejci Koch Chemie,Gyeonu a dlaších značek ,výhradní zastoupení nemají ani u Zwizzeru tak raději u hlavního dodavatele pro Česko tady zaplatíte akorát marži z přeprodeje.

Reakce obchodu UMYEM

Ahoj Lukáši,

díky za feedback, ačkoliv negativní. Pro osvětlení zde pro klienty a naše potenciál klienty je třeba uvést kompletnější informace.

Měl jsi u nás celkově 39 objednávek, z čehož 15 stornovaných - mnohdy vrácené zásilky na dobírku. U většiny objednávek jsme společně řešili úpravy položek, prodloužení lhůty na vyzvednutí, rozdělování objednávek, požadavky na dopravu a další.
    V jeden okamžik jsi nás kontaktoval, že rušíš spolupráci a to bez udání faktického důvodu. Akceptovali jsme to, zrušili jsme veškeré objednávky - i ty které byli na cestě na naše náklady, a vše jsme si společně vyjasnili po telefonu.
    Lehce podotknu, že po přečtení této recenze jsem Tě osobně kontaktoval telefonicky a v půlce přátelského hovoru jsi mi položil telefon a dále jsem se Ti již nedovolal.

Ať už se na Tvojí straně odehrálo cokoli, co je ztraceno někde mezi řádky (zdraví, osobní vztahy, úmrtí v rodině,...), nám to bylo skryto a těžko hledáme důvody Tvého zkratového jednání. A jelikož jsme stále lidé, můžeš nás v budoucnu s čistým svědomím kontaktovat a vztahy kdykoli narovnat.

Z naší strany vždy na 110 % usilujeme a vyvíjíme aktivity pro nadšení všech lidí kolem nás.

Se srdečný, přátelským a udiveným pozdravem,
    Šéf UMYEM
    Jirka Nečas

• Rychlost dodání
    • Komunikace
    • Ceny

Nákup v tomto obchodě mohu doporučit ,vše proběhlo bez problémů

Rychlost, kvalita, komunikace a poradenství

• Pružnost

vše proběhlo bez závad, včasné doručení

• Som veľmi spokojný s prístupom a pomocou

Veľmi som spokojni s pomocou a prístupom

• Velký výběr, rychlé dodání

• Rychlost

Rychlé dodání, perfektní komunikace a ochotný a přátelský přístup. Kdyby každá firma takto fungovala, hned by bylo na světě lépe....