Dodání zboží do dvaceti čtyř hodin
bez problémů
Jsem spokojená
- rychlost dodání
- Doba dodaní
- je to již 7 dní a zboží mi nebylo dosud doručeno, ale imeil žádost o hodnocení - ano.....
Reakce obchodu TrueLife.cz
děkujeme Vám za recenzi. Mrzí nás Vaše nespokojenost. Žádost o prověření stavu Vaší objednávky jsme předali na příslušné oddělení, které Vás bude kontaktovat na e-mail uvedený v objednávce.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife -
Objednávka byla rychle vyřízena, jsem spokojená
- Přehledný. Neobsahuje moc výrobků, snadno tedy najdete co hledáte a vyberete si raz dva.
Rychlé odeslání, rychlá komunikace.
- autorizovaný obchod
- rychlost doručení
- výrobek přesně pasuje
Původní baterie na TrueLife NannyCam H32 z roku 2017 dlouho vydržela. Nyní jsme se rozhodli pořídit novou, aby byla kapacita zase maximální. Jak TrueLife NannyCam H32, tak náhradní baterie dobře slouží. Výdrž se zapnutou kamerou je asi dle nabití 3-4h, v režimu VOX to musí být mnohem více, ale tuto variantu aktuálně nevyužíváme.
Opět vše v naprostém pořádku včetně rychlého doručení
opakovaný nákup, rychlá expedice a dodání
- Rychlé doručení
Vše v pořádku
Nakupoval jsem již třikrát a pokaždé rychlé a bezproblémové doručení.
- Kvalitní produkty
- Příjemný poměr cena/výkon
- Perfektně zabaleno
Od TrueLife užíváme již několik let jejich sonické zubní kartáčky. Byli jsme s nimi a stále jsme spokojeni. Fungují bezchybně. Tentokrát jsme doplnili příslušenství a koupili nový sonický kartáček pro dítko, které je z něj naprosto nadšené :-). Opět spokojenost jak s dokoupenými produkty, tak se samotným průběhem nákupu.
Obchod jako takový dobrý, ale tuto značku už bych si nepořídil. Zakoupené náhradní kartáčky jdou velice ztuha nasazovat. Zakoupil jsem i diodu na výměnu UV čištění, ta ale nefunguje - vyhozené peníze.
Reakce obchodu TrueLife.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás vzniklé komplikace. Kontaktujte nás prosím na e-mailovou adresu [email protected], kde s Vámi situaci dořešíme.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueLife -
S kartáčkem a nástavci jsem velmi spokojena. Určitě doporučuji používat. Zuby jsou lépe vyčištěny.
promtní doručení
- Velký výběr, rychlé dodání