• hrozně dlouhá doba doručení

panel je moc pěknej, ale doručovací doba tak dlouhá , že jsme už uvažovali, že objednávku zrušíme.

Reakce obchodu Eshop Teka

Při objednávkách zboží "NA DOTAZ" je termín vždy nejistý. Jsme ve vleku dodacích termínů našeho dodavatele a ten ve vleku termínů z výrobních závodů. Speciálně u pěti-plotýnkových plynových varných desek se může čekat déle. Pokud plánujete nákup zboží "Na dotaz", neváhejte se nás před objednáním zeptat na očekávanou dostupnost. Rámcově vám ji sdělíme a můžeme se společně pokusit předejít rozčarování z dlouhých dodacích lhůt. TRENDO.

• Nově instalovaná kuchyňská linka se všemi spotřebiči se zatím nedá použít, jelikož u Vás zakoupené zboží nebylo kompletní.Chybí ks příchytek na dvojdřez (deklarovaný slib, že jsou součástí dodávky) a nyní netuším, kde je budu shánět. S poztravem Jan Bittmann

Reakce obchodu Eshop Teka

O problému s dodávkou jsme se bohužel dozvěděli až prostřednictvím této recenze. Zákazník byl obratem kontaktován. Situace se vysvětlila, chybějící příchytky doposlány a vše je cajk. Vzkaz pro Vás ostatní, kdo zatím jen uvažujete o nákupu produktů TEKA. Nenechte se odradit :-). Pokud od nás zboží obdržíte a je něco v rozporu s obsahem balení, neváhejte nás obratem kontaktovat. Co máte dostat, to také dostanete. Ruku na to. Za tým TRENDO, Pavel Heřman