Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé odeslání

• Rychlost a vstřícné jednání.

Děkuji za vaší recenzi. Za Obchůdek pro zdraví Martina Rypalová

• Paní majitelka Rypalová je úžasná! Ani ne za 2 minuty od odeslání objednávky, mi hned sama volala a vysvětlovala detailně vše kolem objednaných přípravků. Zboží mi dorazilo druhy den po objednání. Jednoznačně velká spokojenost.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážená paní Štěpánko, mnohokrát děkuji za vaši milou recenzi, která mně moc potěšila .. a s vámi byla radost mluvit. :-) Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• 100 %

• Velmi vstřícné, příjemné jednání, rychlost dodání

Paní Rypalová je velmi flexibilní, ochotná a vstřícná - vynikající komunikace - vůle odeslat zboží ještě před připsáním platby na účet....skvělý, pružný eshop s velmi rychlou reakcí a dodávkou zboží.

Vladimír R.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážený pane Vladimíre, mnohokrát děkuji za vaši recenzi, velice jste mne potěšil. Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• Rychlé vyřízení
    • Skvělá komunikace
    • Nic
  • 100 %

• Spolehlivost, rychlé vyřízení a hlavně osobní zájem paní Rypalové. Sama nás kontaktovala, zda je vše v pořádku, poradila a vše vysvětlila. Opravdu žena na svém místě. Obchůdek můžeme jen doporučit. Palec nahoru.
    • Na nic jsem nepřišla.

Můžu opravdu obchod jen doporučit. V dnešní době, kdy je spoustu podvodníků, zase jedna perla mezi eshopy.
    Vláčilová.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážená paní Vláčilová, mnohokrát děkuji za vaši milou recenzi, která mně moc potěšila. Vaše spokojenost mně povzbuzuje do další práce! Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• 100 %

• Rychlé dodání, doprava zdarma, skvělá komunikace

Doporučuji tento eshop!

• přehledné stránky

rychlé doručení, výborná komunikace

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Mnohokrát děkuji za vaši milou recenzi, která mně moc potěšila. Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• Rychlé dodání

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Mnohokrát děkuji za vaší recenzi, která mně moc potěšila. Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• 100 %

Skvělá komunikace, rychlost dodání i přestože měla majitelka obchodu dovolenou - volala mi z Chorvatska. Můžu jedině doporučit.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

• paní je velice ochotná a poradí s výběrem
  • 100 %

• Velká spokojenost, paní Martina ví co nabízí a o čem mluví, vždy dobře poradí. výborná komunikace, rychlost dodání.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Mnohokrát děkuji za vaši milou recenzi, která mně moc potěšila. Vaše spokojenost mně povzbuzuje do další práce! Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• 100 %

Velká spokojenost,rychlé dodání, výborná komunikace, paní mile vysvětlí a doporučí.
    Ráda zde nakupuji a jsem spokojená.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

• přehledné stránky, podrobné popisy, uveřejnění zkušeností, velmi dobrá komunikace, dobré rady, přípravky dle zkušeného člověka.

žádná

• Rychlé vyřízení

Snaha a rychlé jednání,vyřízení i dodání produktuJsem velmi spokojena a všem,kdo mají zájem vřele doporučuji.

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážený zákazníku :-) mnohokrát děkuji za vaši milou recenzi, která mně moc potěšila. Vaše spokojenost mně povzbuzuje do další práce! Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• rychlost doručení a perfektní komunikace

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážená zákaznice, děkuji za vaše reference, vážím si skutečnosti, že jste byla spokojena. :-) Mockrát děkuji za napsání recenze.
    Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

Výborný obchod,vstřívná a laskavá majitelkam koupila jsem za dobrou cenu Emulips, zařídila to,ještě mi zavolala

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Vážená zákaznice, děkuji za vaše reference, vážím si skutečnosti, že jste byla spokojena. Ráda jsem vám slevovou kartu zřídila a tudíž jste měla výrobek již levnější. Za Obchůdek pro zdraví / Martina Rypalová

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Rychlá komunikace, paní je příjemná a poradila mi produkt vhodný přímo pro mě :-)
    • Žádná není

Určitě se nebojte zeptat i telefonem, paní poradí :-)

Reakce obchodu Obchůdek pro zdraví

Děkuji za vaše reference, vážím si skutečnosti, že jste byl spokojen. :-) Mockrát děkuji za napsání recenze.