- Dobré ceny.
Byla jsem spokojená a zase si tam ráda objednám.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Velice děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se na Váš další nákup. Za Chov. potřeby Pet4u - Michal Pára
Velká spokojenost, dodáno vše objednané (cca 10 různých produktů) a to v krátkém termínu po odeslání objednávky (tedy opravdu vše skladem, jak bylo deklarováno), prodejce vyhověl i nadstandardní prosbě ohledně barevnosti zboží, komunikace ze strany prodejce výborná, spokojenost rovněž s kvalitou doručeného zboží.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Osobní přístup :-)
Super!
Reakce obchodu Pet4u.cz
- Dobré ceny, větší výběr zboží.
- nevím.
Obchod bez problémů.
Reakce obchodu Pet4u.cz
Jediný problém při nákupu byl, že jsem nakupovala na sebe, ale poslat jsem to chtěla k matce. Balíček dorazil sice na jméno mají maminky, ale na moji adresu.
- dobrý výběr
- dobré ceny
- přehledné stránky
Byl jsem s cenou i rychlostí dodání spokojen, můžu doporučit.
- Vše O.k
- Žádné
Mohu jen doporučit
- Velmi vstřícné jednání
- Maximální ochota.
- Výborná komunikace
- Dobrá cena.
V pořádku, bez problémů.
- Ochota prodavačů a vstřícná komunikace.
- Vždy poskytnou dobrou radu.
Prodavač v obchodě je velmi ochotný. V tomto obchodě jsem již nakupovala i osobně a prodavač vždy velmi dobře poradí. Při objednávce přes internet došlo ke změně balení a prodavač ochotně zavolal a vše mi vysvětlil a snažil se semnou najít společné řešení. Vzhledem k tomu že nové balení bylo o něco dražší než původní tak mi byla poskytnuta sleva.
- žádné
super obchůdek
- Nejlepší ceny široko daleko.
- Rozvoz po městě zdarma.
- Vstřícné jednání.
- Rychlé vyřízení objednávky.
Skvělý obchod s chovatelskými potřebami. Výborné ceny, rychlé jednání, rozvoz po městě zdarma a kvalitní sortiment. Vřele doporučuji!
- rychlost
- příjemná komunikace
- nemám špatnou zkušenost
doporučuji pro obchodování
- flexibilita a okamžitá odpověď na dotaz
rychlé, bezproblémové vyřízení objednávky
perfektní komunikace -
- Přehlednost v e-shopu
- Slevy a akce
- Sbírání bonusových bodů
DOPORUČUJI
Dobrá cena,rychlá dodací lhůta,super komunikace.
- dovoz
- komunikace, ale nic vážného
Musel jsem vrátit jedno balení krmiva pro morčata - nežádoucí hmyz v balení. Na pobočce bez problému vyměněno.
Zatím malé zkušnosti. -
- rychlost, ochota, komunikace