• Relativně nižší ceny zboží, slušná dostupnost pro pražany, možnost osobního vyzvednutí objednaného zboží
    • Zakoupil jsem navigaci v ceně cca 10 tisíc Kč, tj. cca o 1500 Kč levněji než je obvyklá cena v e-shopu. Jiný obchod tento typ nabízel dokonce za 8 tisíc, ale s tím, že se jedná o výstavní kus. Rozhodl jsem se neriskovat a koupit raději zboží deklarované jako nové. Navigace ale stále dokola nabízela demo, nedala se tlačítkem vypnout, samovolně restartovala atd. atd. Ukázalo se, že to byl také výstavní kus se zablokovaným demo. Zasvěcení mi navigaci zprovoznili vypnutím programu pro výstavu ze skrytého menu.

Pokud se týká kvality zboží, není příliš spolehlivý.

• Prijemna obsluha pri vyzvednuti, ochotna a usmevava.
    • Dlouha dodaci doba, ackoli na strankach bylo zbozi skladem do dvou dnu...po telefonni komunikaci mi vice nez dva dny bylo tvrzeno, ze je zbozi skladem v centralnim skladu a je na ceste.

Zbozi za rozumnou cenu, avsak nekonkurecni vzhledem k dodacim dobam (dodani zbozi za 10 dni, navic po urgenci na posledni den, kdy jsem ochotny si zbozi vyzvednout)...obchod jako takovy bych z tohoto duvodu nedoporucil

• nevím
    • nedodali co jsem objednal

28.9 jsem to objednal, hned v pondělí 31.9. jsem byl kontaktován, že zboží není skladem a bude koncem týdne. Dnes je 8.9 a nemám ani informaci a ani zboží.

• Obdržel jsem jiný typ zboží

• rozumné ceny
    • blízko centra Prahy

• Mám ho blízko vlastního bydliště.
    • Výdej zboží probíhá velmi pravděpodobně podle oka a né podle objednávkových čísel. Dostal jsem vyrozumění SMS, že si mám objednávku vyzvednout a po mém příchodu do obchodu bylo konstatováno, že moje objednávka byla vydána někomu jinému, ať si počkám další týden. Nemám co dodat.

Sortiment zboží je dostatečný, pokud nedojde k přehmatu ve výdeji, byl bych spokojen. V druhém případě čekáte neskutečně dlouho.

• Dodací lhúta !!! Komunikace

Nic moc!!!

• Nebudu hodnotit
    • Nebudu hodnotit

Nákupem uvedené redukce SATA na mSATA jsem nevyřešil problém použití mSATA SSD disku v notebooku. Dle popisu zboží šlo o správnou redukci. Ve výsledku jde o jiný typ redukce, SSD Kingstone 120GB označený jako mSATA nelze vůbec do redukce vložit, jinak rozložená pole, jinak zářezy v nich... Jinak drážka do zubu na mSATA disku. Dle mého názoru: Chybně označena, chybně popsána a nepoužitelná redukce. Disk typ SMS200S3, rozhraní mSATA, zřejmě není totožný s redukcí "mikroSATA".
    Problém mohl vzniknout už při objednání zboží, neb jsem se domníval, že jde o správnou redukci...

• nevím
    • obchod inzeruje zboží, které nedodá

obchod mě zklamal, láká na výhodné zboží které nemá

• Jedině rychlá reakce
    • Nelze hodnotit, neboť zboží bylo zasláno na neznámou adresu

Nedoporučuji, neboť ani na moji urgenci jsem nedostal odpověď

• široký výběr zboží
    • nepřehlednost webu, dlouhá dodací doba

Příště již tento eshop nevyužiji z důvodu dlouhé dodací doby a nepřehlednému webu.

• Drahy dovozce

• cena
    • nemá zboží, které nabízí
    • registrace jak cyp a nakonec je z toho hovno

Dělejte si co chcete, ste dospělí, nebudu vás furt vodit za ručičku.

Produkt uvedený skladem, nebyl dodán. Údajně vyprodán, sdělení že žádný dodavatel jej nemá apod. Přičemž na trhu běžně jsou.

Obchod který něco nabízí za určitou cenu a po objednání vám napíše že věc je o 1000,-Kč dražší bych rozhodně nikomu nedoporučil.

• žádné mě nenapadají
    • zboží uvedené skladem není skladem, dodání je ve skutečnosti zhruba do týdne!

• rychlost
    • drahé dopravné

kvůli vysoké ceně dopravného - 180,- již zde objednávat nebudu

• sortiment
    • kdyz neco neni skladem, nelze spolehlive zjistit kdy bude

• Naprosto nulova komunikace. Na zbozi cekam uz 14 dni a aby se nekdo obtezoval jak to s moji objednavkou vypada toho jsem se nedockal.

Nedoporucuji. Zbozi ktere jsem si objednal a bylo uveden jako skladem. Skladem nebylo.

• dobré ceny,
    • zavolají při objednání
    • horší přehlednost webových stránek
    • dodací lhůta-notebook měl přijít do 14 dní-nedošel a obchod absolutně neinformoval o tom, že zboží má přijít až za měsíc a ne za slíbených 14 dní

Ceny nabízi obchod velice dobré, po objednávce zavolají a potvrdí objednávku, slíbí dodací lhůtu - po 14 dnech kdy mělo zboží dorazit se již neozvali, proto jsem volal, co se stalo s objednaným notebookem, bylo mi řečeno, že zboží nemají a dokonce ani ještě nebylo odesláno od dodavatele. Dobu dodání prodloužili přes měsíc a ještě řekli že ani ta není jistá. Bylo mi také slíbeno, že se mi ještě ten den ozvou a že dodavatele kontaktují. Samozřejmě mi již nezavolali, zkrátka se na mě vykašlali. Jsem zklamaný. Myslím si, že změna dodací lhůty ze 14 dní na měsíc a půl by se měla zákazníkovi hlásit, notabene když slíbí, že mi zavolají do 1 dne. Objednávku asi zruším.