Jinde ji maj skladem a oni ne??Ac pisou ze ano..
- dlouhá doba dodání
- 0
- Bez komunikace,nekorektní jednání
Již nenavštěvuji tento web.
Arogantní a nechápavý personál.
- Klamná informace o době dodání. Na webu uvádíte zboží skladem, naplánujeme si cestu do Prahy, telef. sděleno, že zboží se objednává a skutečnost je zpoždění o několik dní později.
Inzerují a přitom nemají
- zboží nefunkční
chybí celý vnitřek výrobku!!!!!
Na strankach bylo zbozi skladem, objednala jsem a az druhy den vecer, prisel mail, ze zbozi nemaji a objednavka je zrusena
zatím není co hodnotit
Zboží neměli a měli by ho za cca týden.
- nekvalitní zboží
V podstatě v obchodě neměli to co jsem si na jejich stránkách objednal. Chce to častěji aktualizovat stránky !!
nejde zaruka
Držák dokumentů, který jsem si u Vás objednal a který jste zrušili mi dodala jiná firma !
- 0
- - zboží nebylo dodáno a chce se po mě hodnocení dodaného zboží a služeb?
- - velice špatná komunikace, že zboží není se od nich dozvíte, až když si zavoláte
- - u vás už neobjednám ani špendlík, stejně byste ho nedodali
Nesolidní obchod, ve kterém už nikdy nakupovat nebudu.
- Prodejce podvádí zákazníky tvrzením o dostupnosti zboží
Nenakupovat v obchodu a bojkotovat jej.
- Dobrá cena.
- Špatný kontakt.
Bohužel bylo velmi těžké se do firmy dovolat. Poté co se nám to povedlo dovolat asi po třech dnech(cca 10 telefonátů na dvě čísla) a po ujištění, že bude zboží naskladněno do týdne nám bylo oznámeno dodání pravděpodobně až do měsíce. Větší problém vidím, spíše v nedostižitelnosti kontaktovat společnost telefonicky. Doporučení pro společnost: Komunikovat pouze písemně nebo zavolat zpět pokud vidím zmeškané hovory.
- Zboží máme skladem... realita je, že někde jinde, doba dodání 2 pracovní dny... Nepoužitelné
Radši si připlaťte a nečekejte...
Po objednávce mi bylo telefonováno, že prý došlo k chybě a zboží již není možné zakoupit. Přesto jej do této doby stále nabízejí.
Špatně udělané stránky pro objednání. Nedokázali mi říci kdy dojde zboží. Nakonec po týdnu čekání jsem objednávku zrušila. Nakoupila levněji a do 2dnů.