Přihlásit se a přidat recenzi

S dodávkou i s výběrem jsem spokojená. Vybírám si to co mi vyhovuje a pomáhá . Balík byl perfektně zabalen a tím se nic nepoškodilo.

Reakce obchodu Eshop Naturis

Krásný den, moc mě těší. Děkuji za vaší recenzi. Jsem ráda, když je zákazník spokojen.

Nejlepší ústní voda na světě je z eshopu Naturis

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc mě těší. Ústní voda s hřebíčkem, propolisem nebo s výtažkem z konopného oleje. Všechny jsou bezva. Děkuji za pochvalu a přeji vám krásný den.

produkty mi vyhovují, jsou šetrné a přesto funkční, velmi mne potěšil dárek při poslední objednávce, děkuji:)

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaše milé hodnocení. Vážím si stálých zákazníků. Dárky vybírám tak nějak intuitivně. Jsem moc ráda, že jsem vás potěšila. Příjemný večer.

• skvělá komunikace se zákazníkem
    • kvalita nabízených produktů

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaší milou recenzi. Jsem ráda, když je zákazník spokojen. Krásný den!

Jsem celkově spokojena s obchodem i komunikací s paní majitelkou.

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, děkuji za vaší milou recenzi. Jsem moc ráda, že jste byla spokojená a budu se případně těšit na další objednávku. Krásný den!

• 100 %

• Naprosto úžasná komunikace se zákazníkem a okamžité zpracování jeho požadavku
    • žádná neexistuje

tento e-shop vřele doporučuji nejen pro nebývale milý způsob komunikace, ale i za nabídku vysoce kvalitních přírodních produktů

• Bezproblémové

Nic

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaší milou recenzi. Hezký den.

výhoda

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaší recenzi. Jsem moc ráda, když je zákazník spokojen.

výborný

• Kvalitní výrobky

Delší doba dodání -cca týden

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, děkuji za vaší recenzi. Přála bych si posílat zboží rychleji, ale i já čekám na zboží od dodavatele a nemůžu to nijak urychlit. Děkuji za pochopení.

Používám tento přípravek již mnoho let a jsem velice spokojená

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaší recenzi. Celestina na mytí nádobí je nejen velmi funkční, ale také ekologická.

• Nejlepší ústní voda na trhu! Bez chemie, výborná k udržení zdravých zubů a celé ústní dutiny, a navíc ten skvělý pocit po vypláchnutí! Jedinečný výrobek!

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení. Ústní vody i zubní pasty Dental Activ jsou opravdu moc příjemné. Moje oblíbené jsou Mary Jane a Hřebíčková.

• Velmi milý prodej s osobním dotázáním na spokojenost, źádné automatické emaily.

Reakce obchodu Eshop Naturis

Krásný den, moc děkuji za vaší milou recenzi. Jsem moc ráda, když je zákazník spokojen. Budu se těšit na případnou další objednávku. Hezký den!

Vše v pořádku

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za milou recenzi a budu se těšit na případnou další objednávku. Hezký den!

Zboží mi bylo doručeno hned třetí den, s produkty také velká spojenost, určitě budu objednávat zase ☺, produkty doporučím i svým známým

Reakce obchodu Eshop Naturis

Krásný den a moc děkuji za milou recenzi. Jsem ráda, že vám produkty vyhovují. Mě také :) Určitě další objednávka moc potěší. Hezký den.

• Komunikace
    • Cena
    • Rychlost
    • Nic

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za vaší milou recenzi. Mám radost, když je zákazník spokojen. Hezký den!

Skvělá komunikace, rychlé dodání

Reakce obchodu Eshop Naturis

Tyto výrobky velice dobře znám, jsou vynikající a tento e-shop má velký výbr zboží za přijatelné ceny, navíc slušné jednání a dodání v termínu.

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za milou recenzi. Produkty, které nabízím sama používám a můžu jen potvrdit, co píšete. Určitě doporučuji všem. Hezký den!

Rychlé a vstřícné jednání

Reakce obchodu Eshop Naturis

• skvělé výrobky, dobrá komunikace s obchodem, rychlost dodání.

Reakce obchodu Eshop Naturis

Dobrý den, moc děkuji za krásnou recenzi. Jsem moc ráda, když je zákazník spokojen. Budu se případně těšit na další objednávku. Krásný den!