• Nakupuji opakovaně, velká spokojenost
    • Nic

Krásný den Ali,
    moc nás těší vaše spokojenost s našimi produkty i službami :)
    Jako pravidelná zákaznice můžete využívat bonusový systém a získat slevy na další nákupy.

Mějte se krásně

• Rychle dodani

Reakce obchodu MyKETO

děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že jste spokojená s naší dodací lhůtou. Pokud něco nebylo v pořádku, dejte nám vědět, my to příště rádi napravíme, abychom od vás získali 100%!

Krásné dny

• výběr
    • rychle dodani
    • nic

Milá Jano,
    Děkujeme, jsme rádi, že vaše první objednávka k vám v pořádku a rychle dorazila. Bude se na vás těšit opět na našem e-shopu!

Krásný den

Rychlá reakce,doručení bez problémů

Milý Oldo,
    Děkujeme, těší nás, že jste s námi spokojený a věříme, že vám i naše proteinové polévky chutnají! Ohodnotit je můžete přímo na našem e-shopu!

Krásný den a brzy nashledanou na našem webu.
    MykETO tým

• Krásný a přehledný
    • Super ceny a akce

Vše ok. Rychle dodání

Milá Líbo,
    Takovéto recenze se nám moc pěkně čtou, děkujeme :)
    Jsme rádi, že jste s námi spokojená a že u nás pravidelně nakupujete.

Přejeme krásné dny

Spolehliví,rychlí.

Krásný den Marcelko,
    děkujeme za reakci! Jsme rádi, že jste si vybrala právě náš Růžový kolagen a že jste s vaším prvním nákupem u nás spokojená :)

Mějte se krásně
    MykETO tým

Vše OK.

Dodáno do druhého dne. Super.

• Rychlé, bezproblémové vyřízení objednávky.

Ke slíbenému dárku (2g nápoj v prášku) byl přiložen Výherní los RONDO, po rozkliknutí jde o složité sbírání různých dílků do různých skládaček za další nákupy s konečnou možností výhry v losování. Podle mne jde při luštění této výherní hry o naprostou ztrátu času, což jsem bohužel na začátku netušila.

Reakce obchodu MyKETO

Jsme rádi, že jste s námi spokojená a děkujeme za váš komentář. Losy dáváme k objednávkám, ale je jen na vašem uvážení, jak s losem naložíte. Pokud vás hra neoslovila, nevadí, doufáme ale, že s probiotiky spokojená jste :)

Přejeme krásné dny

Jsem spokojená

tento názor souvisí s objednávkou od Rondo, objednala jsem si dietu Start, na 10 dnů a přišlo mi naházených asi 50 balíčků volně v krabici. Jen pro info, aby vaše firma věděla, jak se zachází s vašimi produkty. Když jsem dietu objednávala před 2mi lety, bylo vše rozděleno v úhledných krabičkách. toto mě velice zarazilo, a ten chaos, který byl v krabici se mi vůbec nezamlouvá. Děkuji a přeji pěkný den. Kopřivová

Milá paní Kopřivová,
    To nás velmi mrzí :( Pracujeme na nápravě, aby se toto již nestávalo. Bohužel úplně nemůžeme ovlivnit, to v jakém stavu přijde zboží od partnera.
    Doufáme, že jste spokojená s bio čaji, které jste od nás objednala.

Mějte krásný den a doufáme, že příště bude vše na 100%

vse ok

• Kvalitní české sušené maso

Jinde jsem tak dobré Jerky dosud nenašel. I jedno z mých dětí, které masu moc nedá a většinou se mu vyhne si sušené maso z myketo opravdu oblíbilo.

pružný, bez problémů

• Doručení domů

Kupuji pravidelně. Spokojenost

• kvalitní výrobky
    • skvělá chuť koktejlů
    • rychlé doručení

Nejvíc mi chutnají proteinové koktejly. Výhoda je, že jsou samostatně zabalené. S výběrem mi pomohla výživová poradkyně.

• Super akce
    • Skvělé ceny
    • Chutné koktejly

Dieta která chutná. Vše ok.

• Výborná komunikace
    • balíkovna
    • zásilkovna
    • Nemožnost platby kartou při převzetí

Jsem velice spokojen. Rád v obchodě objednávám při potřebě

Jsem spokojená, ale Vaše jídla se špatně rozmíchávají. Máte nějaký tip.Když tak mi ho napište do emailu. Děkuji Rýdlová

• Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace