- Nakupuji opakovaně, velká spokojenost
Krásný den Ali,
moc nás těší vaše spokojenost s našimi produkty i službami :)
Jako pravidelná zákaznice můžete využívat bonusový systém a získat slevy na další nákupy.
Mějte se krásně
- Rychle dodani
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že jste spokojená s naší dodací lhůtou. Pokud něco nebylo v pořádku, dejte nám vědět, my to příště rádi napravíme, abychom od vás získali 100%!
Krásné dny
- výběr
- rychle dodani
Milá Jano,
Děkujeme, jsme rádi, že vaše první objednávka k vám v pořádku a rychle dorazila. Bude se na vás těšit opět na našem e-shopu!
Krásný den
Rychlá reakce,doručení bez problémů
Milý Oldo,
Děkujeme, těší nás, že jste s námi spokojený a věříme, že vám i naše proteinové polévky chutnají! Ohodnotit je můžete přímo na našem e-shopu!
Krásný den a brzy nashledanou na našem webu.
MykETO tým -
- Krásný a přehledný
- Super ceny a akce
Vše ok. Rychle dodání
Milá Líbo,
Takovéto recenze se nám moc pěkně čtou, děkujeme :)
Jsme rádi, že jste s námi spokojená a že u nás pravidelně nakupujete.
Přejeme krásné dny
Spolehliví,rychlí.
Krásný den Marcelko,
děkujeme za reakci! Jsme rádi, že jste si vybrala právě náš Růžový kolagen a že jste s vaším prvním nákupem u nás spokojená :)
Mějte se krásně
MykETO tým -
Vše OK.
Dodáno do druhého dne. Super.
- Rychlé, bezproblémové vyřízení objednávky.
Ke slíbenému dárku (2g nápoj v prášku) byl přiložen Výherní los RONDO, po rozkliknutí jde o složité sbírání různých dílků do různých skládaček za další nákupy s konečnou možností výhry v losování. Podle mne jde při luštění této výherní hry o naprostou ztrátu času, což jsem bohužel na začátku netušila.
Reakce obchodu MyKETO
Jsme rádi, že jste s námi spokojená a děkujeme za váš komentář. Losy dáváme k objednávkám, ale je jen na vašem uvážení, jak s losem naložíte. Pokud vás hra neoslovila, nevadí, doufáme ale, že s probiotiky spokojená jste :)
Přejeme krásné dny
Jsem spokojená
tento názor souvisí s objednávkou od Rondo, objednala jsem si dietu Start, na 10 dnů a přišlo mi naházených asi 50 balíčků volně v krabici. Jen pro info, aby vaše firma věděla, jak se zachází s vašimi produkty. Když jsem dietu objednávala před 2mi lety, bylo vše rozděleno v úhledných krabičkách. toto mě velice zarazilo, a ten chaos, který byl v krabici se mi vůbec nezamlouvá. Děkuji a přeji pěkný den. Kopřivová
Milá paní Kopřivová,
To nás velmi mrzí :( Pracujeme na nápravě, aby se toto již nestávalo. Bohužel úplně nemůžeme ovlivnit, to v jakém stavu přijde zboží od partnera.
Doufáme, že jste spokojená s bio čaji, které jste od nás objednala.
Mějte krásný den a doufáme, že příště bude vše na 100%
vse ok
- Kvalitní české sušené maso
Jinde jsem tak dobré Jerky dosud nenašel. I jedno z mých dětí, které masu moc nedá a většinou se mu vyhne si sušené maso z myketo opravdu oblíbilo.
pružný, bez problémů
- Doručení domů
Kupuji pravidelně. Spokojenost
- kvalitní výrobky
- skvělá chuť koktejlů
- rychlé doručení
Nejvíc mi chutnají proteinové koktejly. Výhoda je, že jsou samostatně zabalené. S výběrem mi pomohla výživová poradkyně.
- Super akce
- Skvělé ceny
- Chutné koktejly
Dieta která chutná. Vše ok.
- Výborná komunikace
- balíkovna
- zásilkovna
- Nemožnost platby kartou při převzetí
Jsem velice spokojen. Rád v obchodě objednávám při potřebě
Jsem spokojená, ale Vaše jídla se špatně rozmíchávají. Máte nějaký tip.Když tak mi ho napište do emailu. Děkuji Rýdlová
- Skvělá komunikace
- Vše skvělé popsano