Rychlé dodání a tuto dietu jsem držela a tak si objednávám jen některé produkty na udržení.
Reakce obchodu MyKETO
moc rádi slyšíme, že už máte náš dietní plán úspěšně za sebou :) Na udržení jsou skvělé naše koktejly nebo kaše, které obsahují dostatek bílkovin, minimum sacharidů a celé spektrum vitamínů a minerálů.
Takže jako rychlá snídaně nebo svačina do práce, určitě ideální :)
Mějte se krásně a budeme se na vás zase těšit u nás na e-shopu
Rychlé dodání
Reakce obchodu MyKETO
Milá Lucko, děkujeme za důvěru, jsme rádi, že se k nám často vracíte. Spokojenost našich zákazníků je pro nás priorita :)
Budeme na vás na našem e-shopu těšit!
Mějte krásné dny
MyKETO tým -
- Rychlé odeslání, pečlivě zabaleno.
Milá Janko,
děkujeme za hezkou recenzi. Jsem moc rádi, že se k nám vracíte i příště se budeme snažit vše bleskově vyexpedovat. :)
- kvalita, rychle dodáno
Milá Jitko,
děkujeme za recenzi. Na kvalitě našich doplňků stravy i Keto jídel si opravdu dáváme záležet.
Volíme přírodní složky s výbornou vstřebatelností a využitelností!
Přejeme krásné dny
Rychlost
Reakce obchodu MyKETO
těší nás, že jste s rychlostí dodání naší ketodiety spokojená. Doufáme, že se k nám s důvěrou budete vracet :)
- Milá komunikace
- Široký sortiment
- České produkty
- Akční ceny
- Dárek k nákupu
Dieta je opravdu funkční, nedám na ni dopustit, objednávám často a vždy vše bez problémů!
Reakce obchodu MyKETO
Milá Verčo, jsme rádi, že u nás často nakupujete! Jako stálý zákazník můžete využít i náš bonusový program!
Přejeme vám krásné dny a ať vás hubnutí s námi stále baví :)
MyKETO tým -
- rychlost, velmi vstřícná komunikace, rychlé řešení našeho problému
Krásný den Verčo,
děkujeme za váš nákup i za čas na napsání recenze! Doufáme, že budete spokojená i naším dietním plánem.
Pokud byste měla jakékoliv dotazy, je vám k dispozici online chat nebo infolinka.
Krásný den a budeme se na vás opět těšit na našem webu!
- spokojenost
Milý Gabrieli,
děkujeme za nákup, moc nás těší, že jste s našimi Maxi proteiny spokojený:) Jako věrný zákazník můžete využít náš bonusový program.
Budeme se na vás brzy těšit na našem e-shopu!
Krásné úterý
MyKETO tým -
Zatím vždy proběhlo vše v pořádku, tak doufám že i nyní.
Reakce obchodu MyKETO
Dobrý den, děkujeme za recenzi i za to, že se k nám s důvěrou vracíte!
Krásné dny přejeme
MyKETO tým -
Zboží bylo dodáno kompletní v krátkém čase.
Reakce obchodu MyKETO
Milý Petře, děkujeme za reakci, jsme rádi, že jsme vás potěšili, krátkým dodacím termínem a že bylo všechno v pořádku. Těšíme se na vaši další objednávku!
Pěkný den
Vše bylo OK
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za 100 % hodnocení, jsme rádi, že u nás pravidelně nakupujete a že jste s námi spokojená!
Využít můžete i bonusový program, kde své nákupy proměníte za různé úrovně slev!
Krásný víkend přejeme
- Skvělý přístup.
- Česká výroba.
- Velmi lahodné příchutě.
- Trvalý efekt
Úžasný obchod. Vždycky vyjdou vstříc. Moc doporučuji
Milá Líbo,
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste si naši proteinovou dietu oblíbila, a že nás doporučujete!
Krásný pátek přejeme :)
MyKETO tým -
- Rychlé doručení. Vyzkoušeno, hubnutí jde opravdu rychle. Většina pokrmů je chutná.
- Strava není pestrá. Chybí větší výběr.
Jako možnost rychlého zhubnutí můžu jen doporučit. Cca 4kg za týden a bez pohybu.
Reakce obchodu MyKETO
Dobrý den Romano, děkujeme za vaši recenzi, jsme rádi, že jste s naší ketodietou spokojená a že krásně hubnete :)
Dáte nám vědět, co byste v našem sortimentu uvítala? Můžete nám napsat na [email protected]
Krásný pátek
- Rychlost balíku
Reakce obchodu MyKETO
moc nás těší, že jste s rychlostí doručení naší diety spokojená :)
Našich věrných zákazníků si vážíme, proto jsme pro vás připravili bonusový program, kde se vám za nákupy načítají body, které můžete proměnit za sympatické slevy!
Krásné dny a děkujeme za recenzi
MyKETO tým -
Rychlé dodání, v přiloženém jídelníčku podrobně rozepsaná jídla na 10 dní, takže nemusíte přemýšlet, co si dát k jídlu.
Milá Milli,
děkujeme pěkně za hodnocení. Snažíme se, aby naše dieta byla pro naše zákazníky maximálně pohodlná a samozřejmě funkční :)
Krásné dny a snadno zhubnutá kila!
Nechci
Reakce obchodu MyKETO
Děkujeme za vaši recenzi, dáte nám prosím vědět, kde byl problém? Rádi bychom to příště napravili!
Pěkné dny
Velmi rychlé dodání.
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za kladné hodnocení, vážíme si vaší spokojenosti a i příště se vynasnažíme objednávku vyexpedovat rychlostí blesku :)
Krásné dny a brzy neviděnou na našem e-shopu!
MyKETO tým -
- Opakovaný nákup, vždy bez problémů
Malá Ali,
děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že se k nám vracíte a že vždy naplníme vaše očekávání. Pro věrné zákazníky máme připravený bonusový program, se kterým můžete ušetřit při dalších nákupech u nás!
- Vše vyhovuje, ochota, přístup
Reakce obchodu MyKETO
děkujeme za vaši recenzi, budeme se snažit, aby i příště vše bylo na jedničku!
Krásné dny
Vše bylo OK
Dobrý den, )
děkujeme za vaše hodnocení, jsme rádi, že vám naše proteinová dieta vyhovuje!
Budeme se na vás brzy těšit na našem e-shopu!
MyKETO tým