- Milé chování, kvalita výrobku
jsou prostě dobry
- Veľmi vstřícné jednání při jednání o objednání výrobku
Perfektní spolupráce.
- rychlost vyřízení po objednání
Po vykoupení jablečného octa po Xaverově upoutávce na XTV, nebyl měsíc k dispozici. Oznámení o dostupnosti mi přišlo mailem a za dva dny po objednání jsem ho měl připravený na vybraném místě.
- kvalitní vyrobky,
- blesku rychlá dodávka
- dobrá cena
- je vidět že nad tím někdo přemýšlel, nez se pustil na trh
- fandím podobným obchodům
Nakupovala jsem poprvé a jsem spokojená. Objednávka byla rychle vyřízena a druhý den jsem ji měla. Určitě budu objednávat znovu. Děkuji
- Rychlá expedice
- Profesionální komunikace
- Prvotřídní kvalita nabízených produktů
Doporučuji skvělé a rychlé jednání
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za hodnocení :). Snažíme se, i když v těchto dnech (kdy probíhá naše nejvyšší sezóna výkupu jablek a jejich moštování), je to náročné :)). Moc zdravíme a těšíme se na Vaši další objednávku. Pavla - Moštárna Hostětín
rychlé vyřízení, ochota
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme :). V tomto ročním období je to pro nás velmi náročné - začala moštovací sezóna a někdy nevíme, co dřív! Pavla - Moštárna Hostětín
Rychle vyřízená objednávka, pečlivé balení lahví, výborný ocet i mošty.
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme. Těší nás ocenění od našich zákazníků. Moštovací sezóna 2024 právě startuje, tak snad bude stejně úspěšná jako ty předchozí. Zachovejte nám přízeň! :)) Pavla - Moštárna Hostětín
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Milá Štěpánko, děkujeme. Snažíme se rychle reagovat, abyste objednané zboží měli doma co nejrychleji a hlavně v pořádku. Zdravíme a těšíme se na další vaši objednávku. Pavla - Moštárna Hostětín
- Výborné produkty a služby!
Moc děkujeme! Snažíme se :) Pavla - Moštárna Hostětín
Dobrá a milá komunikace.
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme za ocenění. Vážíme si každé pozitivní recenze. Těšíme se na Vaši další objednávku. Pavla - Moštárna Hostětín
- Vše ok
Moštárna, která klade důraz na místní produkci a ekologii. Mošty jsou výborné a rádi je nabízíme dál našim zákazníkům. Děkujeme.
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
My děkujeme za krásné hodnocení! Vážíme si všech našich zákazníků a obchodních partnerů. Ať se daří i Vám :). Pavla - Moštárna Hostětín
Mé objednávky jsou vždy rychle vyřízeny. Zabalení objednaného produktu je perfektní - lahve moštu jsou jako v peřince - nikdy se nic nerozbilo.
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme za hodnocení. Do peřinek balíme vždy, a ještě přidáme malé pohlazení a pozdrav z Bílých Karpat :). Pavla - Moštárna Hostětín
Skvělé mošty, skvělý proces od objednávky až po doručení. Zabalené exklusivně, takže téměř nerozbitné. . .
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Milá Andreo, moc děkujeme za krásné hodnocení. Slovo "téměř" je na místě :), jelikož občas nás zklame přepravní společnost a "občas" se nějaká zásilka rozbije. Ale je to opravdu zřídka. Těšíme se na další Vaši objednávku. Zdravíme, Pavla - Moštárna Hostětín
Kvalitní zboží, okamžitá reakce na objednávku.
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme. Snažíme se na všech "frontách" :)). Zdravíme z Bílých Karpat, Pavla - Moštárna Hostětín
- Rychlost....číslo 1
Reakce obchodu Moštárna Hostětín s.r.o.
Děkujeme za tu "jedničku" :)). Snažíme se, aby objednané zboží bylo co nejdříve v pořádku u zákazníka. Pavla - Moštárna Hostětín