Oceňuji rychlost dodání, také cenu a výbornou chuť medu.

• ok
    • ok

ok

• Rychlé jednání . Med přišel krásně zabalen , zajištěn . A je moc dobrý .

• Rychlost vyřízení objednávky

• Rovnou od výrobce (asi ne producenta medu, ale zpracovatele)
    • Cena, rychlost, balení

rychlé dodání medu

Zboží mi bylo rychle a bezpečně doručeno a jeho cena je velmi příznivá

• Nízká cena a vynikající chuť i kvalita medu.
    • Nekrystalizuje aspoň dva měsíce od zakoupení.

Po špatných zkušenostech s jinými prodejci včelího medu kupuji včelý med pouze zde přes eshop www.medokomerc.cz
    Již jsem zde nakoupil včelí med v ceně okolo 6 000 Kč (údaj z mého účtu na eshopu) a vždy jsem byl celkově spokojen, a to jak s kvalitou a chutí medu, tak s nárazuvzdorným zabalením sklenic medu v balíku. Objednaný včelí med byl vždy doručen na udanou adresu v pořádku.

• All was excellent

Spolehlivost, rychlost dodání

• Výhodou je, že s Vámi obchod skutečně komunikuje a ihned reaguje, když se stane něco nemilého (já jsem omylem zdublovala objednávku).
    • Výhodou určitě je, jak je zboží zabaleno a ochráněno před rozbitím (polystyrenové boxy).

Jsou to profesionálové. Služby poskytují takovým způsobem, že si ani stěžovat nemůžete.

• Rychle dodáno.
    • Nic

• rychlé a solidní jednání
    • výborně zabaleno a zajištěno proti rozbití při dopravě
    • přidán malý dárek

• kvalitně zabalené

• Větší výběr různých medů

• Velice milý, vstřícný a ochotný přístup k zákazníkům, oceňuji též poradenství.

Reakce obchodu MEDOKOMERC eshop

Dobrý den, vzhledem k negativnímu hodnocení, mohu poprosit o reakci co se Vám konkrétně nelíbilo? Děkujeme.

Skvělá komunikace obchodu , rychlé dodání a naprosto perfektně zabalené produkty . Opakovaně velká spokojenost.

• Skvělé ceny, rychlá dodávka a skvěle zabaleno

Nic

• široká nabídka
    • dobré ceny

• Skvělá komunikace
    • Rychlost dodání

Objednal jsem si 2x vánoční balení medu. Měl být luční, lipový a lesní. Na lesní jsem se těšil nejvíc. Přišel bohužel místo lesního smíšený. Žádné vysvětlení, žádná omluva. Smíšený je také výborný, ale nedostal jsem to, co jsem si objednal a to je zklamání.

Reakce obchodu MEDOKOMERC eshop

Děkujeme za hodnocení a omlouváme se za nejasnost. U nás vzhledem k legislativní správnosti dochází k přejmenování lesních medů na smíšené. Jedná se o totožný výrobek, jen se malinko jinak jmenuje, neboť české legislativa nezná med lesní. My chceme nejprve spotřebovat staré etikety s označení lesní a až poté přejít na nové označení, což máme s inspekcí domluvené. U některých gramáží již k přechodu došlo a zrovna se to týkalo i velikosti 500g, kde je nově již výrobek pojmenován jako smíšený a na eshopu jsme to u odnosky zapomněli změnit. Nově již opraveno a vše v pořádku, ale opravdu nebojte, jedná se o totožný med.

Děkujeme za chopení a omlouváme se ještě jednou za komplikace.