- spokojenost
Poprvé jsem vyzkoušela tyčinku lesní směs a už nikdy více, chuť jako bych žvýkala mýdlo, ta se opravdu nepovedla :-( fuj
nemám připomínek, rychlé vyřízení
Výhoda možnost výběru chuti z pohodlí domova. Nevýhoda, aplikace bez konzultací a podpory poradce.
Rychlé vyřízení
- rychlost
- rychlé vyřízení objednávky a její dodání
- Rychlá komunikace
- Je to skvělé, při objednávce zohlednili moji alergii na maliny:-)vymenili mi příchute vseho čo nemohu jist, každou fázy máte jiná hlavní jidla- to je fakt skvělé a neprojí se to.
- Teď už jsem v 3. fázy a zhubla jsem 14 z požadovaných 20kg( behem 6,5 týdne), i když už jim obědy dle návodu (ne sáčky) pořad hubnu dál… ďekuji, opravdu!!!
- Nevím o ničem
Spolehlivé a rychlé dodání, vše v pořádku
- S objednávkou a obsahem jsem byl spokojen.
Vše ok a rychle.
- Funkční eshop
- Nefungují poradny
Nefunkční poradny - na internetu jsou uvedené pobočky poradny, po příjezdu informace, že rok a půl jsou odstěhovaní. Na druhou pobočku ráno telefonováno, nikdo telefon nezvedal a v 17:30 bylo voláno zpět. To už jsem měla objednáno přes eshop
Rychlost vyřízení a dodání
RYCHLÉ DORUČENÍ.
Dobrý
velmi rychlé jednání, bleskové dodání
- Vše bez problémů, rychlá dodací doba.
Rychlá dodávka
skvělá spolupráce