- Funkční eshop
- Nefungují poradny
Nefunkční poradny - na internetu jsou uvedené pobočky poradny, po příjezdu informace, že rok a půl jsou odstěhovaní. Na druhou pobočku ráno telefonováno, nikdo telefon nezvedal a v 17:30 bylo voláno zpět. To už jsem měla objednáno přes eshop
- Dodání bylo rychlé. Na obchod nemohu říci nic špatného.
- Po produktech je mi špatně.
- K testovacím sadám měl být shaker zdarma - a ten jsem nedostal (přišel mi pouze 1) - objednal jsem záměrně 4 testovací sady ( chtěl jsem se podělit s kolegy se zájmem o Its my Life) reklamoval jsem e-mailem - bez odpovědi - takže Its my Life přišel nejen o mne, ale i o další potenciální 3 klienty…
- Nechutne ,nedalo sa to vobec jest,skončilo to v koši
Vše neskutečně nedobré nechutné instantní , bohužel nebudu již nikdy více zkoušet. Komunikace s obchodem emailem, vše v pořádku, ale zakoupené zboží opravdu nepoživatelné a i na talíři ( v misce) nepěkné.
- Většina produktů mi vůbec nechutná
Nic nedosko, jen zprava ze pozadovany pocet neprodaji, chtel jsem 30 balicku konjakove ryze
- Velký zmatek při nákupu. Zaslal jsem na číslo účtu, které společnost inzeruje. Bylo mi řečeno, že je to číslo účtu pouze na banku, ale nikoliv na organizaci. Po vyčerpávající komunikaci s pracovníky jsem se mi konečně pracovníci sdělili na jaký bankovní účet mám zaslat. Zboží potřebuji rychle, proto jsem požádal o dodání na dobírku. Mezitím mi banka peníze vrátila jako nedoručitelné. Okamžitě jsem zaslal na účet, jehož číslo mi bylo sděleno. Informoval jsem o tom pracovníky firmy. Bylo mi řečeno, že již musím zaplatit v hotovosti a firma mi pošle peníze zpět. Je však otázkou, zda na výdejním místě budou zásilku ochotni uschovat na tak dlouho, než mi dorazí od firmy peníze zpět, abych mohl zásilku zaplatit.
- Vybral jsem si z mnoha dobrých důvodů konkrétní místo pro doručení zásilky. Zásilkovna však bez jakékoliv domluvy se mnou změnila místo dodání.
- Nakupování produktů it s my life prostřednictvím e-shopu je tedy "jedno velké dobrodružství". Mne však o žádné dobrodružství nejde. Já bych se konečně rád dopracoval zboží, které jsem objednal
Nejde o obchod, s objednávkami vše v pořádku, ale produkty nejsou poživatelné.
- v balíku bylo z 1/3 prošlé zboží
- Neposkytují objemové slevy, dle info na stránkách. Na podněty nereagují.
- velmi dlouhá dodací doba,obchod nekomunikoval!
- Keto chléb dorazil s natrženým obalem a plesnivý
Reakce obchodu It's my life!
Omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Celá šarže je již z prodeje stažena. Tuto nepříjemnost Vám samozřejmě kompenzujeme zasláním nových produktů. I my děláme chyby, ale snažíme se je co nejdříve napravit.
Pěkný den,
Tým It’s my life!