- Zboží bylo doručeno do dvou dnů v pořádku.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za doporučení našeho e-shopu. Vaše spokojenost nás těší. Za TRENDO, Pavel Heřman
- rychlost doručení
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za kladné hodnocení. Rychlost je daná naší velkou skladovou zásobou. Když vidíte skladem, je to skutečně skladem. Proto jsou prodlevy v realizaci objednávek minimální. Ještě jednou díky. Za TRENDO, Pavel Heřman
Všechno v pořádku. Rychlá dodávka.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že dodávka byla v pořádku a těšíme se na další nákup. Čekat na vás mohou třeba nové dárky u produktů, možná i nějaký ten slevový kupón :-). Hezký den! Vaše TRENDO.
Rychlé dodání vč. vyvrtání otvoru pro baterii, kvalitní dřez
Reakce obchodu Eshop Franke
Vrtání otvorů do dřezu je od nás zdarma. Zadání je jednoduché - vložíte produkt do košíku a v košíku si můžete naklikat, kam máme vyvrtat otvory. Vždy se řídíte pozicemi na technickém nákresu dřezu. Za TRENDO, Pavel
- Super rychlé vyřízení moji objednávky a dodání, spokojenost, kvalitní zboží. U zboží uvedeno, že je skladem a skutečně bylo, hned ten den odesláno. Ne jak někteří prodejci napíší skladem a potom čekáte 14 dnů.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s naším e-shopem spokojení a těšíme se na další nákup. Čekat na vás mohou třeba nové dárky u produktů, možná i nějaký ten slevový kupón :-). Hezký den! Vaše TRENDO.
- Velmi rychle doruceni
Reakce obchodu Eshop Franke
Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodávky. Kladného doporučení našim dalším zákazníkům si velmi vážíme. Za tým TRENDO, Pavel.
- Maximální vstřicnost při změně objednávky.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme Vám za recenzi! Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další spolupráci. Za tým TRENDO, Pavel.
- rychlost
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme Vám za recenzi! Těší nás Vaše spokojenost s rychlostí dodávky. Vašeho doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další objednávky. Za tým TRENDO, Pavel.
Rychlé dodání
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za plnou recenzi! Vaše spokojenost nás těší :-). Hezký den! Vaše TRENDO.
Reakce obchodu Eshop Franke
rychlé vyřízení objednávky a doručení
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za pochvalu. Rychlost dodání je u nás samozřejmostí. Stačí vše správně načasovat :-). Za tým TRENDO, Pavel
perfektni obchod, vse vzdy perfektni
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za perfektní recenzi plnou nadšení z obchodování s námi :-). Za tým TRENDO, Karel
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání zboží. Těšíme se na Vaši další objednávku. Za TRENDO, Pavel
- Rychlé jednání, doručení
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za recenzi. Zboží objednané v našem internetovém obchodě lze doručit spoustou způsobů. Doufáme, že tak vyjdeme vstříc většině zákazníků. Za tým TRENDO, Pavel
Rychlá a bezproblémová komunikace. Objednané zboží dodáno k plné spokojenosti.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s naší komunikací i dodáním zboží. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaši další objednávku. Za TRENDO, Pavel
- rychlé jednání a odeslání objednávky
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši plnou recenzi! Jsme rádi, že jste s nákupem u nás byl spokojený. Za tým TRENDO, Pavel
- Velmi příjemná a profesionální komunikace.
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme za Vaši milou recenzi! Jsme rádi za pochvalu naší komunikace. Vaše spokojenost je pro nás důležitou odměnou. Za TRENDO, Pavel
- možnost předvrtání otvorů zdarma
Reakce obchodu Eshop Franke
Vrtání otvorů do dřezu je u nás zdarma. Zadání je jednoduché - vložíte produkt do košíku a v košíku si můžete naklikat, kam máme vyvrtat otvory. Pozice jsou ze spodní strany dřezu připravené přímo z výroby a můžete je vidět na technickém nákresu, který je součástí nabídky. Za tým TRENDO a s díky za recenzi, Pavel
- rychlost dodání ,výborná komunikace
kvalita,rychlost,výborná komunikace
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme Vám za pochvalu a doporučení našeho e-shopu. Kvalita produktů FRANKE v kombinací s naším "vymazleným" servisem je přesně to, co na trhu hledáte :-). Za TRENDO, Pavel
- rychlé, bezproblémové jednání
vše ok, maximální spokojenost
Reakce obchodu Eshop Franke
Děkujeme recenzi a pochvalu našeho e-shopu. Těšíme se na další spolupráci. Za TRENDO, Pavel