- Zboží dorazilo
- Delší doba dodání
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý večer, moc vám děkuji za recenzi a přeji Vám mnoho nastřílených branek, či ubráněných situací a hlavně bez zranění. Kdykoliv vás opět v e-shopu rád uvidím. Přeji pěkný zbytek dne, Kroužel. www.eshop-fmko.cz
- nemohl jsem zaplatit dobírkou hotově - pouze kartou předem
- nemohl jsem zaplatit dobírkou hotově - pouze kartou předem
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. Dobírku schválně nenabízíme a víme proč. Vše samozřejmě moc dobře víte, ještě před provedením objednávky. Eliminujeme tak zbytečně další problémy s nevyzvednutým zbožím. Přejeme vám pěkný zbytek dne www.eshop-fmko.cz
- Skvělá komunikace a majitelem firmy, zboží tip top ( Nike React Gato) - doporučuji
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý výběr zboží, dobrá komunikace
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu a hlavně recenzi a rádi vás opět uvidíme v našem e-shopu. Přeji vám krásný zbytek dne, Kroužel. www.eshop-fmko.cz
Veľmi spokojná s obchodom .Tiež vysoko hodnotím komunikáciu . Ochota ,ústretovosť voči zákazníkovi, …. Ďakujem
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, velmi děkujeme za milá slova a rádi Vás opět u nás uvidíme nakoupit:) Přeji vám pěkný zbytek dne, Kroužel. www.eshop-fmko.cz
Přehledný e-shop. Vybírali jsme kopačky řekla bych, že nabízí nejširší výběr tohoto sortimentu. Většina zboží na skladě. Se zbožím i s termínem doručení jsme spokojeni, komunikace obchodu naprosto bez připomínek.
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
moc děkujeme za zpětnou recenzi. Ano termín doručení byl sice delší, než obvykle, ovšem je potřeba zohlednit státní svátky (velikonoce), jinak by to bylo za týden. Ale kvalita dodaného produktu Vám to dle našeho názoru dostatečně vynahradila. S přáním pěkného dne, Kroužel. www.eshop-fmko.cz -
- Měli zboží, které se mi líbilo
- Objednávku vyřizovali 14 dní, ale hlavně mi vadí, že nekomunikovali!
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, díky za recenzi. Zde ovšem budeme reagovat. Ano máme delší dodací dobu, což víte už při procesu samotné objednávky (5-10 pracovních dní). Toto bylo také dodrženo, za zpozdění prostřednictvím dopravců, neneseme odpovědnost. Co se komunikace týče, zde jste se asi spletla. Celkem máte 4x SMS zprávy (včetně termínu doručení, odeslání, přijetí, odeslání a zavření objednávky. A stejný počet máte i e-mailů, kde máte to stejné. Pokud jste to nečetla, za to opravdu nemůžeme. Tudíž naopak si všichni komunikaci se zákazníky chválí. Přesto vám přeji pěkný zbytek dne, Kroužel. www.eshop-fmko.cz
Super komunikace
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi. Ať Vám zboží dělá jen a pouze radost. Krásný zbytek dne Vám přeje www.eshop-fmko.cz
Vše v pořádku.
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý výběr zboží, rychlá domluva, slušné jednání a doručeno dle termínu
Rychlost, dostupnost
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi. Přejeme Vám pěkný zbytek dne a budeme se těšit na další Váš nákup. S přáním hezkého dne www.eshop-fmko.cz
- Vše v pořádku
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi a nákup. Přejeme Vám, ať Vám zboží dělá radost. Užívejte. S přáním hezkého dne www.eshop-fmko.cz
- Velkou výhodou je opravdu pohotová a velmi vstřícná reakce majitele obchodu. Děkuji za takové služby.
Obchod hodnotím jako příkladný a prozákaznický. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den Vážený pane, moc děkujeme za pochvalu. Přejeme Vám ať zboží slouží. S přáním pěkného zbytku dne www.eshop-fmko.cz
- Osobní přístup prodejce
- Zájem o co nejrychlejší doručení zboží
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den Tomáši, moc děkujeme za recenzi a ať Vám výrobek slouží a dělá radost. Závěrem Vám přejeme pěkný zbytek dne a děkujeme za nákup.
- ochota,paráda
možná domluva , vše jak má být
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Dobrý den, moc Vám děkujeme za Váš čas a vyplnění recenze. Děkujeme a přejeme pěkný zbytek dne.
Rychlost, informovanost o zboží během doručování
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Děkujeme Vážená paní, přejeme Vám hodně zdravíčko a ať se Vám daří. S přáním krásného dne eshop-fmko.cz
- Ochota
- Výborná a rychlá komunikace
- Kvalitní zboží
Reakce obchodu eshop-fmko.cz
Děkujeme za nákup a recenzi. Ať Vám zboží dělá jen radost. Za doporučení budeme rádi. S přáním pěkného dne eshop-fmko.cz
- Komunikace a ochota