- Zboží za týden nedorazilo,očekávám kdy přijde
Reakce obchodu Dětský svět Fulnek
Dobrý večer děkujeme za vaši rezenci , která nás mrzí nic méně jsem vaši objednávku nyní prověřil. Bohužel došlo k nepropsani dat do našeho expedičního systému se kterým děvčata pracují a tím pádem se vaše objednávka pozastavila. Moc se omlouváme za technickou chybou kterou zítra napravime a přidáme malou pozornost do balíčku jako naši omluvu. Děkujeme za pochopení a pěkný večer
- Nedostala jsem doposud žádné informace o stavu své objednávky.
Reakce obchodu Dětský svět Fulnek
Dobrý den děkujeme za vaši recenzi. Ve vašem potvrzení objednávky máte napsano že vzhledem k velkému množství objednávek máme dodání 2-14dni. S ohledem na vaše specifické požadavky je jasné že nemůžeme vaši objednávku vyřídit okamžitě ale musí se jen pro vás zakázkové vyrobit a ručně stříhat atd .Taktéž píšeme o tom že rádi na základě dotazu všem odpovíme kdy zboží budeme odesílat a že zákazníky nechceme obtěžovat zbytečnými emaily. Myslím že pochopíte že nyni máme velký shon tak abychom vše do Vánoc stihli a tak nejsme schopni reagovat na něco co se nám zdá pochopitelně sděleno samostatně dalšími emaily. Pokud by jste nám však zavolala či napsala rádi bychom vám odpověděli. Jen si myslíme že pokud by jste si přečetla potvrzení objednávky, dostalo by se vám odpovědi na vše co se vám nelibi. Děkujeme za pochopení a pěkný den
Dětská dřevěná kolébka přišla s vadou dřeva, špatně zastrčený nýt, kus trčel ven.
Peřinka nebyla peřinka, ale kus látky.Reakce obchodu Dětský svět Fulnek
Dobrý den je nám líto vaší recenze ale uvedené zboží nevyrábíme jen jej máme jako doplněk. Dnes jste nám o tom volala a mi čekáme na fotky jelikož si nejsme vědomí že by tyto postýlky pro panenky obsahovali nýty. Ano jako výrobci perinek máme krásné peřinka v běžné ceně a peřinka které zde výrobce postýlek dává zcela zdarma taktéž zdarma dáváme a je na zákazníkovi zda je vyhodí , nebo ponechá. Platila jste jen hodnotu postýlky samotne. Myslím že je však absurdní pomlouvat obchod za to že peřinky které jsou u zboží zcela zdarma nejsou podle vašich představ a na ty nýty jsme sami zvědavi jelikož jsme je nikdy na tomto zboží neviděli. Pěkný den
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.