Neomalená komunikace.
obchod ani neodpověděl, nic nepřišlo :(
jako nejsem si úplně jistý, že si ještě něco koupím. Koupil jsem plechovku Osma, dorazilo to pořádku a aji včas, ale. Obchod neposlal informaci o tom, že zboží posílá a asi ušetřili 10Kč protože ani PPL mi neposlali info o tom, že zboží je na cestě. Naštěstí jsem byl doma, ale týpek k z PPL mi říkal, že bez toho upozornění by mi to dal do depa a já se to nikdy nedověděl.
- Obchod neodpovídá na emaily
- Zboží ani po více než měsíci nedorazilo
- V obchodě mi řekli, že jim zboží zmizelo ze skladu, "prý ho asi odnesli ufoni"... Dál se mi neozvali.
Určitě nedoporučuji. Své peníze budu chtít zpět.
Zbozi meli skladem, zadal jsem osobni odber a platbu pri prevzeti, ale nic mi na prodejne nedali a za 14 dni se mi jeste neozvali.
Zboží nedorazilo,nikdo se mi neozval.
Zboží jsem zaplatila ještě týž den při objednání. Přednostní platbou. Přes urgenci o zaslání potvrzení o platbě a termínu dodání zboží, obchod nekomunikuje.
Po objednání a potvrzení objednávky bylo zboží zaplaceno, zatím nedorazilo, jednání z jakého důvodu.
dosud požadované zboži nedorazilo a ani obchod se neozval
- Nabizeji zbozi, ktere nemaji a za "starou" cenu - misto 950 na internetu tak za 1300Kc
- špatná komunikace
- neochota, nevstřícný přístup
Reakce obchodu Barvy Laky Fasády
Dobrý den, omlouváme se, ale nejsme schopni expedovat zboží před jeho zaplacením. Po uhrazení objednávky standardně expedujeme do 24 hodin.
Tým barvy-laky-fasády -
- V jedné lahvi byla pouze pulka pripravku.
Reakce obchodu Barvy Laky Fasády
Dobrý den, za tuto nejpříjemnost se omlouváme, bohužel nejsme schopni ohlídat stav výrobku i během jeho přepravy. V nejbližších dnech vás budeme kontaktovat, abychom mohli situaci co nejdříve vyřešit k vaší spokojenosti.
S přáním hezkého dne
Ve&Pa -
Obchod mou objednávku ignoroval.
- kupujete zboží, poté se ještě dozvíte, že požadují dopravu za 1 ks barvy Primalex cenu 500 Kč, v jiném obchodě přitom doprava 1 ks Primalexu stála 100 Kč a doprava byla naprosto v pořádku.
používejte Heuréku a koupíte jinde levněji
- Operátorka mi zboží potvrdila, prodavač jej potom popřel a zboží nedodali.