- Perfektní jednání, dobré ceny, rychlá expedice
- O žádných nevím
Tento obchod je skvělá volba pro nákup!
- nektere zbozi za dobrou cenu,diskretnost
- nevim o nich
doporucuji
- Značné množství prodkuktů nemá český návod či popis produktu a tímto se stává nabídka omezenou
- Máte rozumné ceny ...líbí se mi i obrazová velikost prádla a rozdělení...
Prádlo přišlo nepoškozené...jsem nadšena cenou a vzhledem prádla...mám ráda komplety a tento obchod je nabízí...doporučuji všem...a další výhoda-krátká dodací lhůta..prostě supr
- přehledný e-shop
- levný
- zažil jsem problém s včasným doručením
Zezačátku jsem se bál, zdali je obchod důvěryhodný, ale prokázalo se, že ano. Akorát došlo k nějaké chybě na skladu a kvůli tomu trvalo déle, než bylo zboží doručeno.
Obchod doporučuji.Reakce obchodu erotictoys.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Příčinou drobného zdržení byl výpadek v systému dodavatele, který jsme již vyřešili. Jako kompenzaci jsme poskytli poštovné zdarma.
Hezký den přeje tým erotictoys.cz -
- Dobrý výběr, slušné ceny, solidní jednání.
- Váš obchod má velkou slabinu.
- Ve Vašem obchodě mi hodně vadí popisy některých produktů stále jen v angličtině. Anglicky neumím.
- Bez podrobného českého popisu zboží přicházíte o větší nákupy i o další zákazníky.
Dobrý výběr, slušné ceny, solidní jednání. Bohužel, popisy zboží u některých produktů jsou stále jen v angličtině.
Reakce obchodu erotictoys.cz
děkujeme za Vaši recenzi. S Vaší připomínkou souhlasíme. Vzali jsme si poměrně ambiciozní cíl, představit zákazníkům jedno z nejširších portfolií na trhu a to souvisí právě s překlady, které neustále doplňujeme. Již brzy by stav popisků měl být napraven, je to naše priorita.
S přáním hezkého dne tým erotictoys.cz -
- nízká cena zboží oproti jiným obchodům
- rychlost, dobré ceny
- u popisu zboží postrádám verzi v českém jazyce
- Dobrá cena
Dobrá komunikace. Doporučuji.
- Kvalitně, levně, seriózně.
- U některých výrobků se nachází anglický popis.
Obchod je levný, nabízí kvalitní zboží a seriózní zabalení zásilky.
- široký sortiment, velice přijatelné ceny
Doporučuji a sám nadále budu využívat tento obchod jsem spokojen
- cena výrobku
- žádné
OK
můžu jen doporučit
- výběr zboží
- nevím
doporučuji
Spokojenost
Zboží objednáno a dorazilo v pořádku -
- má vše co je třeba
- nevím o nich !
kvalitní a rychllé a diskrétní služby
obchod vřele doporučuji
(nemám důvod se více představovat !)
díky někdy příště !!! -
- nízké ceny
- rychlost dodání
doporučuji
- Zbozi v nabidce na webu se objevuje v nahodnem poradi. Kdyz kliknu na prni stranu vypisu, pak na druhou a znovu na prvni, je na te prvni neco jineho nez predtim. Snad je to v nahodnem poradi (bylo zvoleno "radit dle: doporucene"), zakaznik se tak nemuze pohodlne vratit ke zbozi, ktehe ho pri prohlizeni nabidky zaujalo. Navic na dalsich stranach se mu objevuje (kvuli nahodnemu poradi) zbozi, ktere uz treba videl na predchozich stranach coz je otravne, a taky se muze stat, ze nektere zbozi se mu neobjevi vubec.
Pekna nabidka; web chce ale zprehlednit.
Reakce obchodu erotictoys.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Nedávno jsme e-shop modernizovali a i přesto je stále co vylepšovat. Podnětů ke zlepšení si proto velice vážíme a Vaši připomínku obratem zapracujeme. Při příštím nákupu si nezapomeňte říci o 10% slevu :)
Hezký den přeje tým EroticToys.cz -
- Kvalitní a vstřícná komunikace při řešení problému se zásilkou.
- Příznivá cena.
- Nezaznamenal jsem podstatné slabiny
- velký výběr
- i když bylo v balíčku u katalogu napsáno, že je mi přibalen i vzorek gelu, tak tam nic nebylo.
pokud vám nevadí delší čekání tak doporučuju...dobré ceny a velký výběr
Reakce obchodu erotictoys.cz
děkujeme za Vaše doporučení. Výjimečně delší dodací lhůta (14 dní) byla u tohoto konkrétního výrobku uvedena, na což jsme ihned po objednání ještě telefonicky upozornili. Co se týká vzorku gelu, je možné, že jsme jej zapomněli vložit - za to se omlouváme a při příští objednávce Vám rádi vzorky přidáme.
Hezký den přeje tým EroticToys.cz